ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Ντεμακιγιαζ: Ο σωστός τρόπος

Είναι απαραίτητο και πρέπει να γίνεται σωστά για να μη προκαλέσουμε
προβλήματα αντί τελικά να κάνουμε καλό
Το να μην αφαιρείτε σωστά το μακιγιάζ σας μπορεί να έχει ως συνέπεια σπυράκια, σακούλες γύρω από τα μάτια και λεπτές γραμμές – εν συντομία: είναι κακό για την επιδερμίδα σας. Διαβάστε πως θα κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ για να διατηρήστε υγιή την επιδερμίδα σας!

ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ MAKEUP ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ
Νεμακιγιάζ ο σωστός τρόπος - αφαίρεση makeup

Εφαρμόστε το προϊόν στην επιδερμίδα σας και κάντε μασάζ με τα χέρια σας ή ένα πανάκι για να απομακρύνετε το make up. Εάν φοράτε πολύ make up επαναλάβετε και μια δεύτερη φορά τη διαδικασία. Η πρώτη φορά θα απομακρύνει το μακιγιάζ και η δεύτερη θα καθαρίσει την επιδερμίδα. Μην ξεχάσετε να εφαρμόσετε το προϊόν και στο λαιμό σας, αυτιά και όπου υπάρχει μακιγιάζ.

Μπορείτε να ενσωματώσετε μια συσκευή καθαρισμού στη διαδικασία, που θα βοηθήσει στο να γίνει ο καθαρισμός σε βάθος. Η συσκευή καθαρισμού έχει το επιπλέον όφελος του να σας χαρίζει μια πιο καθαρή, πιο λαμπερή επιδερμίδα. Ολοκληρώστε την ρουτίνα καθαρισμού με μία τονωτική λοσιόν που θα απομακρύνει και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ και θα την προετοιμάσει για την βάση σας (θα το καταλάβετε ότι καθάρισε πλήρως από το βαμβάκι σας εάν βγαίνει τελείως καθαρό ή όχι).

ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΚΡΑΓΙΟΝ Η ΤΑ LIP STAINS
Νεμακιγιάζ ο σωστός τρόπος - αφαίρεση μόνιμου makeup
Χρησιμοποιήστε το κανονικό σας προϊόν ντεμακιγιάζ για να απομακρύνετε τη λιπαρότητα – μην το τρίψετε έντονα για να μην τραυματίσετε τα χείλη σας. Έπειτα εφαρμόστε μια στρώση Tender Care και αφήστε το για τρία λεπτά. Έπειτα βρέξτε ένα πανάκι με ζεστό νερό και απομακρύνετε το κραγιόν. Πλύνετε το πρόσωπό σας και αφού στεγνώσουν τα χείλη σας εφαρμόστε λίγο Tender Care ακόμα για να τα ενυδατώσετε.

ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΜΑΣΚΑΡΑ

Επενδύστε σε ένα καλό προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών για αδιάβροχες συνθέσεις και εφαρμόστε το σε ένα βαμβάκι. Κρατήστε το επάνω στα μάτια σας για δέκα δευτερόλεπτα. Αυτό θα επιτρέψει στο προϊόν να διαλύσει το μακιγιάζ των ματιών σας. Σκουπίστε και επαναλάβετε. Φροντίστε να κάνετε απαλές κινήσεις καθώς οι έντονη τριβή προκαλεί ερεθισμό, λεπτές γραμμές και απώλεια βλεφαρίδων. Επαναλάβετε στις κάτω βλεφαρίδες και χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα για το μακιγιάζ που επιμένει ανάμεσα στις βλεφαρίδες.

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]