ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Best Deal: Γυναικείο Σετ Paradise - 10 προϊόντα με 80% έκπτωση & ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής

Best Deal Γυναικείο Σετ Paradise 10 προϊόντα -80 έκπτωση ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής
Best Deal: Γυναικείο Σετ Paradise - 10 προϊόντα με 80% έκπτωση
& ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής
Προσφέρετε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει! Νιώστε την παραδεισένια ατμόσφαιρα που εκπέμπετε στο πέρασμά σας, καθώς κάνετε κεφάλια να γυρίζουν προς τα εσάς! Σαγηνέψτε και σκανδαλίστε τα πλήθη, με αυτό το σετ 10 προϊόντων, που μπορείτε να αγοράσετε σε έκπτωση 80% μέχρι και την Κυριακή 19/6/2016 ώρα 23:00 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Δώστε μας την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω επιλέγοντας τις αποχρώσεις που προτιμάτε και σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα έξοδα αποστολής (μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα ACS της περιοχής σας)!

ΜΟΝΟ €35,19 για Ελλάδα  €159,00 (-78% Κερδίζετε €123,81)
  ΜΟΝΟ €35,19 για Κύπρο   €190,95 (-82% Κερδίζετε 155,76)  

Αναλυτικά το σετ περιλαμβάνει:

Εσείς πήρατε μέρος; 

Oriflame Γυναικείο Άρωμα Paradise EdP 50ml
Γυναικείο Άρωμα Paradise EdP 50ml
Καλωσορίστε μία παραδεισένια απόλαυση με την εκλεκτή σαγήνη του αρώματος Paradise. Η ντελικάτη ομορφιά της παιώνιας συνδυάζεται με πέταλα γιασεμιού και σκανδαλιστικό ροζ πιπέρι, οδηγώντας σε ένα μονοπάτι από αισθησιακό κέδρο και νότες musk, απαλές και αέρινες σαν μετάξι.
Oriflame Προϊόν Σύσφιγξης για την Περιοχή της Κοιλιάς και του Ντεκολτέ Optimals Body 125ml
Προϊόν Σύσφιγξης για την Περιοχή της Κοιλιάς και του Ντεκολτέ Optimals Body 125ml
2 τεμάχια (1+1 δώρο)
Gel σώματος υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένο για να στοχεύει στην περιοχή της κοιλιάς και του ντεκολτέ, για πιο λεία, σφριγηλή και σφιχτή επιδερμίδα. Προστατεύει την επιδερμίδα από περαιτέρω απώλεια ελαστικότητας. Ανάλαφρη σύνθεση με ευχάριστο άρωμα. Για καθημερινή χρήση. Με TargetShape Complex που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα.
Oriflame Make-up IlluSkin The ONE
Make-up IlluSkin The ONE
Ανάλαφρο make-up που αντανακλά το φως και χαρίζει στην επιδερμίδα υπέροχη λάμψη με μεταξένια υφή, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της. Τέλειο, φωτεινό αποτέλεσμα χάρη στα "έξυπνα" σφαιρίδια λάμψης της HaloLight Technology. Η επιδερμίδα αποκτά μη λιπαρή αίσθηση ενυδάτωσης. SPF 20.
Oriflame Διπλή Σκιά Ματιών The ONE Midnight Purple
Διπλή Σκιά Ματιών The ONE
Απόχρωση: Midnight Purple
Διπλή σκιά ματιών με μεταξένια υφή και πλούσιο χρώμα, σε υπέροχες μοντέρνες, αποχρώσεις. Ιδανική για διακριτικό ή έντονο αποτέλεσμα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Μπορείτε να τη φορέσετε και υγρή ως eye liner. Περιλαμβάνεται διπλό πινελάκι.

Oriflame Eye Liner Soft Kajal Very Me
Eye Liner Soft Kajal Very Me
2 τεμάχια (1+1 δώρο)
Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να αποκτήσεις όμορφο βλέμμα με ένταση! Κρεμώδες, απαλό kajal με Βιταμίνη Ε που απλώνεται σαν βελούδο. Επέλεξε δραματική ένταση ή "σβήσε" το χρώμα για απαλό, smoky αποτέλεσμα. Ιδανικό για εφαρμογή στη ρίζα των βλεφαρίδων ή στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου.
Oriflame Μάσκαρα 5-in-1 WonderLash The ONE Black
Μάσκαρα 5-in-1 WonderLash The ONE Black
Μάσκαρα όλα-σε-1 με 3D βουρτσάκι που ανασηκώνει τις βλεφαρίδες χαρίζοντας μήκος και απίστευτο όγκο. Με ενυδατικά συστατικά που τρέφουν τις βλεφαρίδες.
Oriflame Κραγιόν Triple Core The ONE Stunning Clover
Κραγιόν Triple Core The ONEΑπόχρωση: Stunning Clover
Κραγιόν με τριπλό πυρήνα που χαρίζει έντονο χρώμα, λάμψη και προστασία με μια εφαρμογή. Αίσθηση ενυδάτωσης που διαρκεί όλη μέρα και πέρλες λάμψης που χαρίζουν λαμπερό τελείωμα και τονίζουν το σχήμα των χειλιών.
Oriflame Υγρό Κρεμοσάπουνο Discover Bali Paradise 300ml
Υγρό Κρεμοσάπουνο Discover Bali Paradise 300ml
Μια αύρα με σαγηνευτικό συνδυασμό από τη φρεσκάδα των υδρόβιων χορδών, νότες από μυρωδάτα βότανα, άρωμα από εξωτικά λευκά λουλούδια του Άπω Μπαλί και αισθησιακή ευωδία από άνθη λωτού - ένα σύμβολο αρμονίας, ομορφιάς και κομψότητας - για πραγματική απόλαυση αρωματοθεραπείας.

Προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]