ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Best Deal: Must Have Summer Set-Για να μη σας λείψει τίποτα και δώρο τα έξοδα αποστολής

Oriflame Must Have Summer Set 15 προϊόντα 70% έκπτωση
Oriflame Must Have Summer Set 15 προϊόντα πάνω από 70% έκπτωση
H ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ

Αναρωτηθήκαμε ποιά προϊόντα θα σας ήταν πιο χρήσιμα το καλοκαίρι, επιλέγοντας αγαπημένα προϊόντα και σας τα προσφέρουμε σε 1 σετ με έκπτωση πάνω από 70%, για να μη σας λείψει τίποτα και γιατί μας αρέσει να σας φροντίζουμε!

Η προσφορά ισχύει μέχρι τη Κυριακή 23:30 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Οι ώρες που θα βρίσκεστε κάτω από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία του, συνάμα με τη θάλασσα, το αλάτι και το ιώδιο της, η ζέστη που θα σας κάνει να ιδρώνετε και να αφυδατώνεστε, είναι αυτά που ταλαιπωρούν κυρίως τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας. Πρόσωπο, μάτια και χέρια που βρίσκονται συνεχώς εκτεθειμένα, το ξενύχτι από τη διασκέδαση των διακοπών, το καθημερινό λούσιμο από τη θάλασσα και η συχνή χρήση σεσουάρ, οι πιθανοί γυναικολογικοί κίνδυνοι που μπορεί να κρύβει μια δημόσια ακτή, η οποία φιλοξενεί αρκετό κόσμο, είναι αυτά που κυρίως μας απασχόλησαν και φροντίσαμε να σας παρέχουμε όσα χρειάζεστε για την πρόληψη όσων μπορεί να αποφέρουν τα παραπάνω.

Και μαζί με αυτά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε trends του μακιγιάζ, για να είστε φυσικές αλλά και εντυπωσιακές στις εξόδους σας, τονίζοντας μόνο τα απαραίτητα, που κοντά στο μαύρισμα από τα μπάνια σας, θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στο πλήθος, αφήνοντας ένα μεθυστικό άρωμα και αποπνέοντας έναν αέρα φρεσκάδας στο πέρασμά σας, δείχνοντας υγιής και λαμπερή σε όλη τη διάρκεια της εποχής!

τιμή Ελλάδος MONO €37,93 από αρχική τιμή €147,58 (-74%)
τιμή Κύπρου  MONO €41,91 από αρχική τιμή €134,90 (-72%)

Oriflame Must Have Summer Set 15 προϊόντα 70% έκπτωση 2
Φροντίζουμε τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα. το μακιγιαζ
Δωρεάν έξοδα αποστολής: μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα ACS της περιοχής σας

Αναλυτικά το σετ περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου  με Χαμομήλι Love Nature 125ml
Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου
 με Χαμομήλι Love Nature 125ml
Αυτό το κρεμώδες γαλάκτωμα αφαιρεί τους ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας χωρίς να δημιουργεί αίσθημα τραβήγματος, αφήνοντάς την φρέσκια και καθαρή. Καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα με εκχυλίσματα Χαμομηλιού.
Κρέμα Ματιών  OptimalsSeeing is Believing 15ml
Κρέμα Ματιών  OptimalsSeeing is Believing 15ml
Ενυδατική και αναζωογονητική κρέμα ματιών πολλαπλής δράσης που μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, τα οποία φωτίζουν την περιοχή των ματιών. Με προστατευτική αντιοξειδωτική παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας LINGON 50:50™ και ενεργό Οξυγόνο που βελτιώνει την αναπνοή της επιδερμίδας και την αναζωογονεί, αφήνοντάς τη φρέσκια και υγιή. Μη ξεχνάτε: τη κρέμα τη βάζουμε ταμποναριστά σε μικρή ποσότητα και γύρω από τις λεγόμενες "σακούλες" - ποτέ πάνω σε αυτές πάνω σε αυτές και απλώνετε με εξαιρετικά απαλές κινήσεις
Ενυδατική Κρέμα Χεριών με  Σιλικόνη & Γλυκερίνη Incredible 75ml
Ενυδατική Κρέμα Χεριών με
Σιλικόνη & Γλυκερίνη Incredible 75ml
Πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών με Σιλικόνη και Γλυκερίνη που προσφέρει καθημερινή θρέψη και χέρια απαλά και προστατευμένα. Όμορφο, θηλυκό άρωμα με νότες από λευκά άνθη και musk.
Προϊόν Καθαρισμού Feminelle 300ml για την Ευαίσθητη Γυναικεία Περιοχή
Προϊόν Καθαρισμού Feminelle 300ml για την Ευαίσθητη Γυναικεία Περιοχή
Διαλέξτε ποίο από τα 3 προτιμάτε

  1. Ήπιο προϊόν καθαρισμού με έξτρα βιταμίνες και εκχυλίσματα Μανόλιας γνωστά για τις απαλυντικές του ιδιότητες που διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή σας καθαρή και άνετη. Θα νιώσετε γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά από κάθε χρήση. Με απαλό λουλουδάτο άρωμα. Χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο. (μωβ)
  2. Απαλό προστατευτικό προϊόν καθαρισμού με προστατευτικό εκχύλισμα Αλόης, φυσικό λακτικό οξύ και βιταμίνες που προλαμβάνουν την ξηρότητα και τις ενοχλήσεις της ευαίσθητης γυναικείας περιοχής. Ήπιος καθημερινός καθαρισμός με απαλό άρωμα που σας χαρίζει φρεσκάδα, άνεση και σιγουριά. Χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο. (πράσινο)
  3. Ένα κρεμώδες προϊόν καθαρισμού με ενυδατικό Έλαιο Γλυκού Αμυγδάλου, έξτρα βιταμίνες και καταπραϋντικό Άνθος Πεόνιας γνωστό για τις απαλυντικές του ιδιότητες που διατηρεί την ευαίσθητη περιοχή σας καθαρή και άνετη. Θα νιώσετε γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά από κάθε χρήση. Με απαλό λουλουδάτο άρωμα. Χωρίς αλλεργιογόνα, δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένο. (πορτοκαλί)
Μάσκα Μαλλιών HairX Restore Therapy 200ml
Μάσκα Μαλλιών HairX Restore Therapy 200ml
Πλούσια, εντατική θεραπεία θρέψης για μαλλιά δυνατά, υγιή και μεταξένια σε μόλις 2 λεπτά. Ενισχύει την ανθεκτικότητα της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο ενώ θρέφει και προστατεύει από επιπλέον φθορά.
Leave in Spray Προστασίας κατά της Θερμότητας HairX 150ml
Leave in Spray Προστασίας κατά της Θερμότητας HairX 150ml
Θωρακίστε τα μαλλιά σας απέναντι στη θερμότητα, έως και 230˚C με το Spray Προστασίας κατά της θερμότητας. Ειδική φόρμουλα με παράγοντες που προστατεύουν από τη θερμότητα και Κερατίνη, που προστατεύει από τη φθορά. Προστασία από τον στατικό ηλεκτρισμό για 24 ώρες και αφήνει τα μαλλιά, ενυδατωμένα, απαλά και φυσικά λαμπερά. Δεν αφήνει κατάλοιπα και δεν κολλάει.
Αφροντούς Discover Parisian Delight (Jumbo) 750  ml
Αφροντούς Discover Parisian Delight (Jumbo) 750  ml
Μεταφερθείτε στην ατμόσφαιρα του νότιου Παρισιού, την πόλη του φωτός και των ερωτευμένων, που σας ταξιδεύει με ένα ζεστό σαγηνευτικό άρωμα γάλακτος, αμυγδάλου και βανίλιας, τα οποία συμπληρώσουν άψογα το ρομαντικό ύφος της λεβάντας, καθώς κάνετε το μπάνιο σας!
Αποσμητικό Roll-on Silk Beauty 50ml
Αποσμητικό Roll-on Silk Beauty 50ml
Αντιιδρωτικό Αποσμητικό 24ωρης δράσης με Πρωτεΐνες Μεταξιού και Έλαιο Νυχτολούλουδου, προστατεύει κατά της κακοσμίας και της εφίδρωσης, αφήνοντας την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και μεταξένια απαλή. Δερματολογικά ελεγμένο.
Spray Σώματος Love Potion 75ml
Spray Σώματος Love Potion 75ml
Νιώστε την αφροδισιακή αλχημεία του Love Potion με τις ακαταμάχητες νότες πιπεράτου τζίντζερ, άνθη κακάου και σοκολάτας. Spray σώματος με έντονο άρωμα για μία αξέχαστη αρωματική εμπειρία.
Eye Liner Kajal The ONE
Midnight Blue    Smoky Charcoal     Carbon Black
Διαλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε
Eye Liner Kajal The ONE
Κajal eye liner για έντονο και σαγηνευτικό βλέμμα. Με μικροσωματίδια για πλούσιο και βαθύ χρώμα. Με κωνική μύτη kohl για εύκολο περίγραμμα. Ιδανικό για smokey μακιγιάζ.
Μάσκαρα Volume Blast The ONE
Μάσκαρα Volume Blast The ONE 
Απόχρωση: Black
Μάσκαρα για όγκο με βουρτσάκι που ''πιάνει'' την κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και πλούσια κρεμμώδη σύνθεση Bold Boost Wax System. Χαρίζει super διαχωρισμό και 24 φορές περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες.
Κραγιόν Pure Colour Oriflame
Κραγιόν Pure Colour Oriflame
Vintage Rose
Απίστευτα απαλή, κρεμώδης, ενυδατική σύνθεση για υπέροχα χείλη, σε μια ουδέτερη απόχρωση που θα βοηθήσει να αναδειχθεί η απόχρωση του lip gloss που σας προσφέρουμε ακριβώς μετά.
Lip Gloss Power Shine The ONE
         Soft Pink     Trendy Berry    Luminous Violet
Διαλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε
Lip Gloss Power Shine The ONE
Super λαμπερό lip gloss με κρυστάλλινο τελείωμα. Με GlossKiss Complex που λειαίνει και απαλύνει τα χείλη για αίσθηση ενυδάτωσης που διαρκεί για έως και 8 ώρες. Ειδικό απλικατέρ ShineBoost για ομοιόμορφη εφαρμογή και πλούσια χείλη που λάμπουν. Μη ξεχνάτε: το gloss εφαρμόζεται στο κέντρο των χειλιών και όχι σε όλο τους το μήκος, για να δίνει όγκο
Βερνίκι Νυχιών Diamond Shine Giordani Gold 8ml
Taupe Satin                   Royal Blue
Διαλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε
Βερνίκι Νυχιών Diamond Shine Giordani Gold 8ml
Έντονη λάμψη, υπέρτατα πλούσιο διαυγές χρώμα και το λαμπύρισμα της σκόνης από πραγματικά διαμάντια δίνουν ένα γυαλιστερό εορταστικά φινίρισμα. Μη ξεχνάτε: πάντα βάζετε βάση κάτω από το μανό για να διατηρήσετε όμορφα τα νύχια χωρίς λεκέδες και να έχετε εύκολη αφαίρεση όταν χρειαστεί
Πράσινο νεσεσέρ Oriflame
Πράσινο νεσεσέρ Oriflame
Στο χρώμα της Oriflame, με εργονομικό φερμουάρ με το λογότυπο της σε ασημί χρώμα και καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες με πολύ βολικό λουράκι για να το μεταφέρετε, το οποίο θα λατρέψετε γιατί χωράει πολλά από τα είδη του μακιγιάζ σας. Διαστάσεις: μήκος 20,5εκ, ύψος 11,5εκ, πλάτος 6εκ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]