ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Best Deal: Μύρισε καλοκαίρι...!

Best Deal: Μύρισε καλοκαίρι...!
Best Deal: Μύρισε καλοκαίρι...!
10 από τα best seller γυναικεία αρώματα μέχρι και 27/6/2016 24:00 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, ΜΟΝΟ €9,99 για Ελλάδα & Κύπρο  

Εσείς πήρατε μέρος; 

Αναλυτικά:
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Paradise EdP 50ml
Γυναικείο Άρωμα Paradise EdP 50ml
Κωδικός: 23853
Καλωσορίστε μία παραδεισένια απόλαυση με την εκλεκτή σαγήνη του αρώματος Paradise. Η ντελικάτη ομορφιά της πεόνιας συνδυάζεται με πέταλα γιασεμιού και σκανδαλιστικό ροζ πιπέρι, οδηγώντας σε ένα μονοπάτι από αισθησιακό κέδρο και νότες musk, απαλές και αέρινες σαν μετάξι.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Power Woman EdT 50ml
Γυναικείο Άρωμα Power Woman EdT 50ml
Κωδικός: 26769
Το Power Woman έχει δημιουργηθεί για να αναδείξει τις πολλαπλές πτυχές τις δυναμικής μοντέρνας γυναίκας γεμάτης πάθος, με το σαγηνευτικό, εκλεπτυσμένο άρωμά του που γιορτάζει τη θηλυκή χαρισματικότητα.
Το μπουκάλι του συμβολίζει ένα κρυστάλλινο πιόνι σκακιού και αντιπροσωπεύει τη γυναίκα που είναι η κυρίαρχος του παιχνιδιού • Γεμάτες χάρη floral νότες, τολμηρές νότες ξύλου και κεχριμπαριού και τη γοητεία του πατσουλί Σχετικά με το Power Woman Γεμάτη πάθος, δυναμισμό και χαρισματικότητα... γνωρίζει τη δύναμή της και τη χρησιμοποιεί για να αποκτήσει αυτό που θέλει.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Volare EdP 50ml
Γυναικείο Άρωμα Volare EdP 50ml
Κωδικός: 30025
Αισθησιακό και ντελικάτο, η κομψότητα του τριαντάφυλλου δεν έχει ταίρι. Φύλλα βιολέτας, πεόνια, πέταλα τριαντάφυλλου και πραλίνα συνδυάζονται μοναδικά στο άρωμα Volare Edp αποπνέοντας αύρα πολυτέλειας, ρομαντισμού και ομορφιάς.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Possess EdP 50ml
Γυναικείο Άρωμα Possess EdP 50ml
Κωδικός: 30886
Διαχρονικό, ζωηρό και έντονα γοητευτικό, το γυναικείο άρωμα Possess Eau de Parfum ενσαρκώνει την προκλητική γοητεία της Κλεοπάτρας, η οποία με τη δύναμή της αποπλάνησε τον Μάρκο Αντώνιο. Με μεθυστικές νότες ylang ylang, αυτό το σέξι άρωμα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο και λειτουργεί σαν ένα μαγικό, ερωτικό φίλτρο που σαγηνεύει τους γύρω σας.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Lucia Starlight EdT 50ml
Γυναικείο Άρωμα Lucia Starlight EdT 50ml
Κωδικός: 30892
Το ντελικάτο και θηλυκό λουλούδι starflower, γνωστό και ως “Η Ομορφιά της Νύχτας,” κυριαρχεί σε αυτό το άρωμα που μαγεύει και γοητεύει με τη λάμψη του. Αυτό το εφήμερο άνθος που ζει μόνο για ένα βράδυ, λάμπει στο σκοτάδι προσελκύοντας τις πεταλούδες της νύχτας αιχμαλωτίζοντας το μυστήριο και τη μαγεία που υπόσχεται η δύση του ηλίου
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Divine Idol EdP 50ml
Γυναικείο Άρωμα Divine Idol EdP 50ml
Κωδικός: 31297
Είστε diva! Δείξτε το μεγαλείο σας! Αυτό το glamorous Floral-Ξυλώδες-Chypre άρωμα διεκδικεί την προσοχή με μία καρδιά από νότες Χρυσής Ίριδας για να οδηγήσει τους θαυμαστές σας σε ένα μεθυστικό μονοπάτι κομψότητας και αισθησιασμού.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Volare Forever EdP 50ml
Γυναικείο Άρωμα Volare Forever EdP 50ml
Κωδικός: 31495
Αφεθείτε στην τρυφερή αγκαλιά του μπουκέτου από τριαντάφυλλα και βιολέτες του αρώματος Volare Forever EdP. Ντελικάτο και θηλυκό, με νότες από λευκά τριαντάφυλλα και διακριτικές νότες από κουφέτα αμυγδάλου. Μία μοναδική στιγμή ευτυχίας που μπορείτε να απολαμβάνετε για πάντα.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Happydisiac Woman EdT 50ml
Γυναικείο Άρωμα Happydisiac Woman EdT 50ml
Κωδικός: 31630
Αφήστε τη ψυχή σας ελεύθερη σε ένα μονοπάτι ευφορίας! Συναρπαστικό floral φρουτώδες πράσινο άρωμα με χαρούμενες νότες. Με καρδιά που ακτινοβολεί με αρώματα ηλιόλουστης Άγριας Φράουλας και ντελικάτο πιπεράτο Αιγυπτιακό Γιασεμί
Oriflame Αρωματικό Spray Miss Happy 75ml
Αρωματικό Spray Miss Happy 75ml
Κωδικός: 31635
Φορέστε Miss Happy για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας - μία flirty, fun μέρα σας περιμένει! Αυτό το λαμπερό floral, φρουτώδες αρωματικό spray με πράσινες νότες έχει μία ηλιόλουστη καρδιά από δαμάσκηνο Μιραμπέλ και μία διακριτική "πονηρή" σέξι νότα. Βάλτε το στην τσάντα σας για να το φοράτε όπου κι αν είστε.
Oriflame Γυναικείο Άρωμα Incognito for her EdT 50ml
Γυναικείο Άρωμα Incognito for her EdT 50ml
Κωδικός: 32538
Τολμήστε να κάνετε την κίνησή σας στο παιχνίδι του έρωτα. Κάντε την καρδιά του να χτυπήσει γρήγορα με ένα ακαταμάχητο κοκτέιλ από αφρώδη φυσαλίδα, που συνδυάζεται άψογα με το γλυκόξινο άρωμα από τα βατόμουρα και το ραβέντι, καθώς και το ντελικάτο άρωμα από το κρίνο της κοιλάδας. Τέλος, το σαγηνευτικό μονοπάτι από σανταλόξυλο και πραλίνα είναι το μυστικό σας για να κερδίσετε το παιχνίδι... και την καρδιά του.

Όλα τα αρώματα Δίνουν Bonus Points: 15
Oriflame κρέμα ημέρας ή νύχτας Milk & Honey Gold 50ml
επιλέξτε το ΔΩΡΟ σας με ΚΑΘΕ €20,00 αγορές 
κρέμα ημέρας ή νύχτας Milk & Honey Gold

Κρέμα Ημέρας Μilk & Honey Gold 50ml
Για άμεση ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, με πλούσια πολυτελή κρεμώδη υφή και εκχυλίσματα Μελιού και Γάλακτος από οργανικές πηγές. Αποκαταστήστε τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας και δείτε τη να γίνεται πιο λεία, πιο απαλή και πιο λαμπερή

Κρέμα Νύχτας Milk & Honey Gold 50ml
Θρεπτική κρέμα νύχτας που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ενώ κοιμάστε. Εκχυλίσματα Μελιού και Γάλακτος αποκαθιστούν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας απαλύνοντας τα σημάδια της κούρασης και της αίσθησης "τραβήγματος" αφήνοντας την επιδερμίδα σας λαμπερή και ξεκούραστη το πρωί.
Oriflame Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE 10ml Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
ΔΩΡΟ Βερνίκι νυχιών & κρέμα για τα πετσάκια 
με αγορές €35,00 και πάνω
Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE 10ml
Πολυτελής κρέμα για τα νύχια και τα πετσάκια που αναζωογονεί και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και τα πετσάκια. Ειδική σύνθεση με μοναδικό Βούτυρο Καριτέ, Υαλουρονικό οξύ και Γλυκερίνη για απαλά, ενυδατωμένα και περιποιημένα πετσάκια. Με πλούσιο άρωμα αμυγδάλου.

Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
Απόχρωση: Ice Pink
Βερνίκι νυχιών με μεγάλη διάρκεια και πλούσια κάλυψη σε πολλές αποχρώσεις. Η τεχνολογία Expert Gel χαρίζει έντονο σταθερό χρώμα χωρίς αλλοιώσεις. Με τελευταίας τεχνολογίας πινέλο για εφαρμογή ακριβείας.

Επιλέξτε αντί των εξόδων αποστολής:
Oriflame Oriflame Αποσμητικό Roll-on Volare 50ml
Αποσμητικό Roll-on Volare 50ml
ΜΟΝΟ €3,50 για Ελλάδα από 7,00
ΜΟΝΟ €3,90 για Κύπρο από 8,45
Κωδικός: 32492
Δίνει Βonus Points:  3 
Μείνετε φρέσκια και δροσερή όλη μέρα με το αποσμητικό roll- on που είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο άρωμα. Για μία πολυτελή, μοντέρνα, νέα αύρα ρομαντισμού.
Αναζωογονητικό Spray Ποδιών Feet Up Comfort 250ml
Αναζωογονητικό Spray Ποδιών Feet Up Comfort 250ml
ΜΟΝΟ €5,90 για Ελλάδα από €9,99
ΜΟΝΟ €7,15 για Κύπρο από 12,00
Κωδικός: 32643
Δίνει Βonus Points:  5 
Δώστε πνοή ζωής στα κουρασμένα πόδια σας όποτε θέλετε, με το άμεσα δροσιστικό και αναζωογονητικό spray. Εμπλουτισμένο με φυσικά έλαια Ευκάλυπτου και Μέντας, έχει αποσμητική δράση που αφήνει τα πόδια σας χωρίς κακοσμία και τέλεια αναζωογονημένα. Δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για χρήση ακόμη και στο εσωτερικό των παπουτσιών!

Προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν 

Δώστε μας τη παραγγελία σας τηλεφωνικά 2109583023 / 6944046066 / 6985803076
 (πατήστε για κλήση) τηλεφωνική παραγγελία Trehebe Τάσεις Υγεία Ομορφιά Oriflame Vitsara Elpida ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί δίνοντας τους κωδικούς που προτιμάτε




Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]