ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Best Deal: Έως 26/6 "Summer Me Set"-18 trendy λατρεμένα προϊόντα με έκπτωση 82%

Best Deal: Έως 26/6 "Summer Me Set"-18 trendy λατρεμένα προϊόντα με έκπτωση 82%
Best Deal: Έως 26/6 "Summer Me Set"-18 trendy λατρεμένα προϊόντα με έκπτωση 82%
18 προϊόντα μέχρι 26/6/2016 23:30 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με έκπτωση 82%, γιατί γιορτάζουμε το καλοκαίρι και τη γυναίκα, αγαπάμε τη ζωή και θέλουμε να έχετε και εσείς τα ίδια συναισθήματα, με την απόλυτη φυσική εμπειρία της Oriflame, να είστε και να δείχνετε όμορφη και trendy! Και παραλαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ από το κατάστημα ACS της περιοχής σας!

ΜΟΝΟ €40,84 για Ελλάδα  €218,00 (-82% Κερδίζετε €177,16)
  ΜΟΝΟ €46,15 για Κύπρο    €243,00 (-82% Κερδίζετε €196,85)  

Εσείς πήρατε μέρος; 

Αναλυτικά το σετ περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:
Oriflame Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
επιλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε
Βερνίκι νυχιών με μεγάλη διάρκεια και πλούσια και ομοιόμορφη κάλυψη στις πιο trendy αποχρώσεις. Με τεχνολογία Expert Gel που χαρίζει έντονο σταθερό χρώμα χωρίς αλλοιώσεις. Με τελευταίας τεχνολογίας πινέλο για εφαρμογή ακριβείας..
Oriflame Μάσκα Προσώπου Optimals Aqua 75ml
Μάσκα Προσώπου Optimals Aqua 75ml
Μάσκα προσώπου που δροσίζει, αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ μειώνει τιςς λεπτές γραμμές ξηρότητας. Εμπλουτισμένη με Hydra Balance Complex και εχυλίσματα Κόκκινης Άλγης που προστατεύουν και χαρίζουν λαμπερή επιδερμίδα με λεία όψη.
Oriflame Κρέμα Σώματος Stardust 200ml
Κρέμα Σώματος Stardust 200ml

Κάντε μία ευχή καθώς ντύνετε την επιδερμίδα σας με λάμψη. Ενυδατική κρέμα σώματος με το μαγευτικό άρωμα του Stardust, με νότες από Δαμάσκηνο, Moonflower και Πατσουλί που αφήνει την επιδερμίδα απαλή μεταξένια και με διακριτική λάμψη.
Oriflame Lip Gloss Booster
Lip Gloss Booster
επιλέξτε την γεύση που προτιμάτε

Super λαμπερή ομορφιά! Τα νέα Lip Gloss Booster διατίθονται σε 6 φρουτένιες αποχρώσεις με απολαυστική γεύση. Λάμψη, διάφανο χρώμα και σύνθεση που δεν κολλάει. Δείξτε εκθαμβωτική με υπέροχη γεύση!
Oriflame Κρεμώδες Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου με Λάδι Ελιάς Love Nature 125ml
Κρεμώδες Προϊόν Καθαρισμού Προσώπου με Λάδι Ελιάς Love Nature 125ml

Απαλό, κρεμώδες προϊόν καθαρισμού εμπλουτισμένο με φυσικό λάδι ελιάς. Αφαιρεί αποτελεσματικά τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την καθαρή και με επαρκή θρέψη.
Oriflame Κρέμα Προσώπου με Λάδι Ελιάς Love Nature 50ml
Κρέμα Προσώπου με Λάδι Ελιάς Love Nature 50ml
Φροντίστε και προστατέψτε την ξηρή επιδερμίδα με τα θρεπτικά οφέλη της Ελιάς. Υπέροχα πλούσια και αρωματική κρέμα προσώπου που απορροφάται τέλεια χαρίζοντας απαλότητα, λεία αίσθηση και υγιή όψη.
Oriflame Προϊόν Τόνωσης HairX Strength Fortifier 100ml
Προϊόν Τόνωσης HairX Strength Fortifier 100ml
Εντατικό serum που δεν ξεβγάζεται, με Πρωτεΐνη Μαγιάς, για ενδυνάμωση της τρίχας από τη ρίζα για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Με επιπλέον ενισχυτικό Strengthening System για δυνατά, ανθεκτικά μαλλιά. Εφαρμόστε στο τριχωτό της κεφαλής σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά.
Oriflame Κρεμώδης Σκιά Ματιών Giordani Gold
Κρεμώδης Σκιά Ματιών Giordani Gold
επιλέξτε την απόχρωση που προτιμάτε
Κρεμώδης σκιά σταθερής διάρκειας σε λαμπερές, ιριδίζουσες αποχρώσεις. Ένταση χρώματος που "κτίζεται" χωρίς πτυχώσεις. Με FirmEsse Active που βελτιώνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Περιλαμβάνεται το ειδικά σχεδιασμένο πινελάκι για εύκολη εφαρμογή
Oriflame Αποσμητικό Roll-on Volare 50ml
Αποσμητικό Roll-on Volare 50ml
Μείνετε φρέσκια και δροσερή όλη μέρα με το αποσμητικό roll- on που είναι εμπλουτισμένο με περισσότερο άρωμα. Για μία πολυτελή, μοντέρνα, νέα αύρα ρομαντισμού.
Oriflame Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE Απόχρωση: Ice Pink
Βερνίκι Νυχιών Long Wear The ONE
Απόχρωση: Ice Pink
Βερνίκι νυχιών με μεγάλη διάρκεια και πλούσια κάλυψη σε πολλές αποχρώσεις. Η τεχνολογία Expert Gel χαρίζει έντονο σταθερό χρώμα χωρίς αλλοιώσεις. Με τελευταίας τεχνολογίας πινέλο για εφαρμογή ακριβείας.
Oriflame Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE 10ml
Κρέμα για τα Πετσάκια The ONE 10ml
Πολυτελής κρέμα για τα νύχια και τα πετσάκια που αναζωογονεί και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα και τα πετσάκια. Ειδική σύνθεση με μοναδικό Βούτυρο Καριτέ, Υαλουρονικό οξύ και Γλυκερίνη για απαλά, ενυδατωμένα και περιποιημένα πετσάκια. Με πλούσιο άρωμα αμυγδάλου.
Oriflame Κρέμα Ματιών  OptimalsSeeing is Believing 15ml
Κρέμα Ματιών  OptimalsSeeing is Believing 15ml
Ενυδατική και αναζωογονητική κρέμα ματιών πολλαπλής δράσης που μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Περιέχει συστατικά που αντανακλούν το φως, τα οποία φωτίζουν την περιοχή των ματιών. Με προστατευτική αντιοξειδωτική παγκόσμια πατέντα τεχνολογίας LINGON 50:50™ και ενεργό Οξυγόνο που βελτιώνει την αναπνοή της επιδερμίδας και την αναζωογονεί, αφήνοντάς τη φρέσκια και υγιή. Μη ξεχνάτε: τη κρέμα τη βάζουμε ταμποναριστά σε μικρή ποσότητα και γύρω από τις λεγόμενες "σακούλες" - ποτέ πάνω σε αυτές πάνω σε αυτές και απλώνετε με εξαιρετικά απαλές κινήσεις
Oriflame Ενυδατική Κρέμα Χεριών με  Σιλικόνη & Γλυκερίνη Incredible 75ml
Ενυδατική Κρέμα Χεριών με
Σιλικόνη & Γλυκερίνη Incredible 75ml
Πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών με Σιλικόνη και Γλυκερίνη που προσφέρει καθημερινή θρέψη και χέρια απαλά και προστατευμένα. Όμορφο, θηλυκό άρωμα με νότες από λευκά άνθη και musk.
Oriflame Μάσκαρα Volume Blast The ONE
Μάσκαρα Volume Blast The ONE 
Απόχρωση: Black
Μάσκαρα για όγκο με βουρτσάκι που ''πιάνει'' την κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και πλούσια κρεμμώδη σύνθεση Bold Boost Wax System. Χαρίζει super διαχωρισμό και 24 φορές περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες.
Oriflame Κραγιόν Pure Colour Oriflame
Κραγιόν Pure Colour Oriflame
Vintage Rose
Απίστευτα απαλή, κρεμώδης, ενυδατική σύνθεση για υπέροχα χείλη, σε μια ουδέτερη απόχρωση που θα βοηθήσει να αναδειχθεί η απόχρωση του lip gloss που σας προσφέρουμε ακριβώς μετά.
Oriflame Κρέμα Ημέρας Μilk & Honey Gold 50ml
Κρέμα Ημέρας Μilk & Honey Gold 50ml
Για άμεση ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, με πλούσια πολυτελή κρεμώδη υφή και εκχυλίσματα Μελιού και Γάλακτος από οργανικές πηγές. Αποκαταστήστε τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας και δείτε τη να γίνεται πιο λεία, πιο απαλή και πιο λαμπερή.
Oriflame Κρέμα Νύχτας Milk & Honey Gold 50ml
Κρέμα Νύχτας Milk & Honey Gold 50ml
Θρεπτική κρέμα νύχτας που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση ενώ κοιμάστε. Εκχυλίσματα Μελιού και Γάλακτος αποκαθιστούν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας απαλύνοντας τα σημάδια της κούρασης και της αίσθησης "τραβήγματος" αφήνοντας την επιδερμίδα σας λαμπερή και ξεκούραστη το πρωί.
Oriflame Πράσινο νεσεσέρ Oriflame
Πράσινο νεσεσέρ Oriflame
Στο χρώμα της Oriflame, με εργονομικό φερμουάρ με το λογότυπο της σε ασημί χρώμα και καφέ δερμάτινες λεπτομέρειες με πολύ βολικό λουράκι για να το μεταφέρετε, το οποίο θα λατρέψετε γιατί χωράει πολλά από τα είδη του μακιγιάζ σας. Διαστάσεις: μήκος 20,5εκ, ύψος 11,5εκ, πλάτος 6εκ

Προσφορές που μπορεί να σας ενδιαφέρουν 

Δώστε μας τη παραγγελία σας τηλεφωνικά (πατήστε για κλήση) τηλεφωνική παραγγελία Trehebe Τάσεις Υγεία Ομορφιά Oriflame Vitsara Elpida ή συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί δίνοντας τους κωδικούς για τις αποχρώσεις που προτιμάτε (τα έξοδα αποστολής δεν θα τα πληρώσετε και ας αναφέρονται στην φόρμα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]