ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]
Σχετικά με εμένα

* Γιατί διάλεξα την Oriflame 

Η πολυετής ενασχόλησή μου στο χώρο των πωλήσεων, του marketing και των δημοσίων σχέσεων, με δίδαξε πως κάθε δραστηριότητα που έχει βάση τη φύση και τον άνθρωπο είναι εξ ορισμού επιτυχημένη! 

Αυτό συμβαίνει και με την Oriflame!

Ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την Oriflame, από τα πρώτα χρόνια εγκατάστασής της εδώ στην Ελλάδα (1995).

Πρώτα αγάπησα τα προϊόντα της, σαν καταναλωτής, για πολλά χρόνια, εκτιμώντας παράλληλα τους ανθρώπους και τις αξίες που κρύβονται πίσω από αυτά! 

αδέρφια ιδρυτές oriflame
Ιδρυτές της Oriflame
Jonas af and Robert af Jochnick
Άκρως ευαίσθητη ως προς τους συνανθρώπους μου και βαθιά φιλόζωος άνθρωπος, αναζητώντας παράλληλα ότι πιο αθώο και φυσικό για τον εαυτό μου, ψάχνοντας κάτι πιο οικονομικό από αυτό που μου προσέφερε τότε το Body Shop, ήταν τα βασικά κριτήρια επιλογής μου. 

Το ότι η αρχή και φιλοσοφία της εταιρείας ήταν να μη κάνει πειράματα σε ζώα και γενικότερα να είναι cruelty free, καθώς και ότι μπορεί να βοηθήσει κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου να μπορεί, όχι μόνο να ζήσει, αλλά και να διαπρέψει, ήταν αυτό που με κέρδισε!

Στην αρχή αναρωτήθηκα κατά πόσο θα με ωφελήσει αυτό το ξεκίνημα! Κάποια στιγμή, και αφότου είχα μελετήσει όλες τις παραμέτρους, έχοντας επιχειρήσει μόνη μου 2 φορές την αρχή της επιχείρησής μου - την πρώτη χωρίς να έχω ουσιαστικά στόχους και την δεύτερη χωρίς κάποιον να με καθοδηγήσει - γνωρίζοντας τους καταλόγους, ενθουσιασμένη από τις τιμές των προϊόντων, εντυπωσιασμένη από την ποιότητα και τα αποτελέσματα, βρήκα ανθρώπους να με στηρίξουν στο ξεκίνημα αυτό! Είχα πια όλες τις βάσεις για να πορευθώ προς την επιτυχία!
oriflame directors Σοφικό Κορινθίας
Οι Oriflame Directors στο 3μερο πάρτυ-σεμινάριο-ταξίδι αναψυχής
στον Ιππικό Όμιλο στο Σοφικό Κορινθίας 2016
Με πολύ θέληση, ενθουσιασμό, αλλά και με αποφασιστικότητα, έκανα το 3ο μου ξεκίνημα, έχοντας φτάσει σήμερα να αναπτύσσομαι με σταθερούς ρυθμούς στη χορηγία, που πιστεύω ότι διαθέτει τον πιο εξασφαλισμένο και αποδοτικό τρόπο δημιουργίας εισοδήματος! 

Η Oriflame μου δίνει τη δυνατότητα να εργάζομαι από το σπίτι τις ώρες που επιθυμώ! Δε χρειάστηκε να επενδύσω κάποιο μεγάλο κεφάλαιο για να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα μου παρέχονται απίστευτες οικονομικές δυνατότητες για να πραγματοποιώ τις προσωπικές, αλλά και οικογενειακές επιθυμίες! Επίσης για εμένα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό, γιατί το κάνω παρέα με τους δικούς μου ανθρώπους (συγγενείς, φίλους, συνεργάτες)!

Τα οφέλη δε, από την χρήση των προϊόντων, που είναι φυσικά και αντιαλλεργικά, δεν μπορώ να απαριθμήσω, διότι θα σας φανεί πως τα παραλέω! Και των καλλυντικών και καθημερινής χρήσης, αλλά ιδιαίτερα αυτών της ευεξίας, που τα τελευταία 2 χρόνια έχω βάλει στην ζωή μου! Μια δοκιμή και με την καθοδήγησή μου ως προς την σωστή χρήση τους, αρκεί για να σας πείσει!
oriflame wellness natural balance shakes
Τα Wellness By Oriflame
αγαπημένη σειρά σε προτιμήσεις μελών

Η εταιρεία και όλο το σύστημα είναι άκρως ανθρωποκεντρικό! Βασίζεται στις δικές μας ανάγκες και θέλω,...στα δικά μας όνειρα! Ακουγόμαστε!

Τα βήματα είναι απλά και συγκεκριμένα! Παράλληλα γίνονται συνεχώς δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια, που βοηθούν τα νέα μέλη να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται προσωπικά, και κατά συνέπεια συντελούν στην συνεχή αύξηση του εισοδήματος τους και όχι μόνο!


* Γιατί να επιλέξετε εμένα για χορηγό; 
ανεξάρτητος συνεργάτης oriflame
Μόνιμος στόχος μου είναι να έχω πάντα ικανοποιημένους πελάτες και ευτυχισμένους συνεργάτες, με ένα καλό μηνιαίο εισόδημα, μόνιμα αυξανόμενο! Με σεβασμό και ίση συμπεριφορά προς όλους, επαγγελματισμό και πολύ πάθος, συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε κάθε νέο μέλος που εκδηλώνει πραγματικό ενδιαφέρον για να αναπτυχθεί!

Είμαι εκείνη που αναζητά να εξυπηρετεί με κάθε ευκαιρία, που με χαμόγελο θα επεξηγήσει και λύσει την κάθε απορία, μέχρι να γίνει απόλυτα κατανοητή, που με πείσμα θα βρει τρόπο να προσπεράσει κάθε εμπόδιο, που φέρνει συνεχώς νέες ιδέες στο προσκήνιο, που έχει κάνει τα λάθη που θα σας επισημάνει να αποφύγετε, που έχει περάσει κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο από 2-3 φορές, που θα σας πει τα πράγματα με το όνομά τους, που έχει πια την εμπειρία και θέλει να μοιραστεί μαζί σας, που ανήκει σε μια ομάδα Diamond, από τις πιο δυνατές της εταιρείας!  

Έλα κι εσύ στην υπέροχη οικογένεια της Oriflame, έλα στη δική μας παρέα και γνώρισε από κοντά τη συνταγή επιτυχίας για το δικό σου σταθερά και γεωμετρικά αυξανόμενο εισόδημα! Είμαστε μια ομάδα με ενθουσιασμό, ήθος, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και προτεραιότητά μας είναι οι όμορφες ανθρώπινες σχέσεις, που μας οδηγούν στην επιτυχία! Η δουλειά μας είναι κατεξοχήν ομαδική!

​Επέλεξε τον τρόπο που εσύ θα θες να κερδίζεις στην Oriflame (είτε σαν καταναλωτής είτε και σαν χορηγός) και θα είμαι κοντά σου για να σε στηρίζω σε κάθε σου επιλογή!

Μπορείς να εγγραφείς στην Oriflame αμέσως τώρα και εντελώς δωρεάν, για να ξεκινήσουμε μαζί την πιο «όμορφη» συνεργασία που είχες ποτέ! Έλα μαζί μας στον Κύκλο της Ομορφιάς!
Δέσποινα Βανδή Oriflame TV σποτ
Δέσποινα Βανδή από τα γυρίσματα της
τηλεοπτικής καμπάνιας για την Oriflame

"Μπες και εσύ στον κύκλο της ομορφιάς"

Μαζί θα δουλέψουμε για την εκπλήρωση και των δικών σου στόχων και ονείρων! 
Καλή αρχή!

  

Ελπίδα Βιτσαρά
Ανεξάρτητος Συνεργάτης Oriflame

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]