ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]
Συχνές Ερωτήσεις
Αν αυτό που ψάχνετε δεν το βρείτε εδώ, μπορείτε να μας υποβάλετε το ερώτημά σας είτε σε σχόλιο είτε σε μήνυμα είτε καλώντας στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών.

* Γιατί συμφέρει να είστε μέλος στην Oriflame;
 • Γιατί μπορείτε να ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ τα προϊόντα σας σε προνομιακές τιμές μέλους, δηλαδή με έκπτωση 23% από τις τιμές καταλόγου.
 • Γιατί μπορείτε να εκμεταλλεύεστε μεγάλες προσφορές, εξοικονομώντας χρήματα από τον προϋπολογισμό του νοικοκυριού σας
 • Γιατί μπορείτε να ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ δείχνοντας τον κατάλογο και πουλώντας τα προϊόντα σε τιμές καταλόγου. Έτσι θα έχετε εκτός από το έμμεσο κέρδος (πληρωμή από την εταιρία), επιπλέον 30% ως και 100% (στις περιπτώσεις δώρων και 1+1) άμεσο κέρδος πάνω στις αγορές σας
 • Γιατί θα αγοράζετε προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με ήθος, κοινωνική συνείδηση και ευθύνη απέναντι στα ζώα, το περιβάλλον, τον άνθρωπο. Συμβάλετε έτσι και εσείς σε ένα καλύτερο και ομορφότερο πλανήτη, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείτε ασφαλή προϊόντα για την υγεία και τον οργανισμό σας, καθώς και της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα των παιδιών σας, που αναζητάτε πάντα το καλύτερο για εκείνα
 • Γιατί μπορείτε να συμμετέχετε δωρεάν σε εκπαιδευτικά σεμινάρια, παίρνοντας πιστοποιητικά και επεκτείνοντας έτσι τις γνώσεις σας, έχοντας συνεχή προσωπική εξέλιξη
 • Γιατί μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και το δικό σας ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΛΩΝ, προσκαλώντας κι άλλα άτομα στην ομάδα σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η ομάδα σας τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζετε μέσω του πολύ δυναμικού προγράμματος αμοιβών του Success Plan της Oriflame.
 • Γιατί η συνεργασία με την Oriflame είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!
 • Γνωρίζετε καινούργιους ανθρώπους, κάνετε νέους φίλους και έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε - ως και τρεις φορές τον χρόνο - σε ολόκληρο τον κόσμο, με την οικογένειά σας, με το πρόγραμμα επιβράβευσης του Success Plan της Oriflame.
Πώς γίνεστε μέλος; 
Πώς μπορείτε να παραγγείλετε;
Ποιά είναι η πολιτική παραδόσεων των παραγγελιών;
 • Οι παραγγελίες που υποβάλλονται πριν τις 13:00 παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες. 
 • Παραγγελίες που υποβάλλονται μετά τις 13:00 παραδίδονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. 
 • Τις Δευτέρες που τυχαίνει άνοιγμα καταλόγου όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες, όπως και οι παραγγελίες που υποβάλλονται τις Κυριακές πού κλείνει ο εκάστοτε κατάλογος.
Απο πού μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας;

Μπορείτε να παραλάβετε σε όλη την Ελλάδα
 • Μέσω των 320 καταστημάτων της ACS
 • Με courier
 • Ταχυδρομικώς
 • Από το Oriflame Concept Store Αμαρουσίου (Κηφισίας 69)
 • Από το Immediate Service Αχαρνών (Ιωάννου Θεολόγου 48)
Μπορείτε να παραλάβετε σε όλη την Κύπρο
 • Μέσω των 320 καταστημάτων της ACS
 • Με courier
 • Ταχυδρομικώς
Ποιά είναι τα έξοδα αποστολής; 

 Για Ελλάδα 

Έξοδα αποστολής παραγγελιών Oriflame Ελλάδα
Έξοδα αποστολής παραγγελιών Oriflame για την Ελλάδα

 Για Κύπρο 

Έξοδα αποστολής παραγγελιών Oriflame Κύπρος
Έξοδα αποστολής παραγγελιών Oriflame Ελλάδα
Έξοδα αποστολής παραγγελιών Oriflame για την Κύπρο
Προσφορές Δωρεάν Παραλαβής 

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας ΔΩΡΕΑΝ στην ACS της περιοχής σας ή στα σημεία της Οriflame ή ακόμη και αν είναι κάτω από 200BP ή 50ΒΡ, απλά επιλέγοντας μία από τις επιλογές Δωρεάν Παραλαβής 


Πόσο χρονικό διάστημα έχετε από την στιγμή που δώσατε την παραγγελία σας, να παραλάβετε το δέμα σας από τα σημεία παραλαβής; 

Όταν η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημα ACS της περιοχής σας, θα ειδοποιηθείτε με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Από την στιγμή που το λάβετε, έχετε μέχρι και 10 ημέρες για την παραλαβή του. 

Αν περάσει το χρονικό διάστημα αυτό και δεν το παραλάβετε, η παραγγελία επιστρέφει πίσω. Μπορείτε να την ζητήσετε να σας αποσταλεί. Αν δεν την επιθυμείτε πια, θα επιβαρυνθείτε με τα €3,50

Δυνατότητα Πίστωσης 14 ημερών 

Έχετε τη δυνατότητα πίστωσης 14 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας. Αφού ενεργοποιήσετε το δικαίωμα πίστωσης, το πιστωτικό όριο είναι 150 ευρώ για την πρώτη παραγγελία, ενώ από τη δεύτερη και έπειτα σταθεροποιείται στα 300 ευρώ.

Μπορείτε να έχετε έως και 2 παραγγελίες σε πίστωση εντός του ορίου των 14 ημερών για την κάθε μία. Σε περίπτωση καθυστέρησης της πληρωμής πέραν των 14 ημερών επιβαρύνεστε με διοικητικά έξοδα είσπραξης.

Για να αποκτήσετε τη δυνατότητα πίστωσης χρειάζεται να αποστείλετε ένα πρόσφατο λογαριασμό, όπου αναγράφονται τα στοιχεία σας και ο Α.Φ.Μ., καθώς και φωτοτυπία της ταυτότητάς σας, μπρος-πίσω.

Πού και πώς εξοφλείτε την παραγγελία σας; 

Με αντικαταβολή μετρητών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας
 • μέσω courier
 • στο ταχυδρομείο
 • στα σημεία εξυπηρέτησης της ACS
Μετρητοίς στα σημεία της Oriflame
 • Concept Store Αμαρουσίου (Κηφισίας 69)
 • Immediate Service Αχαρνών (Ιωάννου Θεολόγου 48)
Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard 
 • μέσω Internet
 • στα σημεία της Oriflame
Με κατάθεση σε τράπεζα
 • ALPHA SWIFT: CRBAGRAA  IBAN Αρ. Λογ. GR3201401330133002320000060
 • ΕΘΝΙΚΗ SWIFT: ETHNGRAA  IBAN Αρ. Λογ. GR9801106690000066947012671
 • ΠΕΙΡΑΙΩΣ SWIFT: PIRBGRAA   IBAN Αρ. Λογ. GR0601718320006832121812875
 • EUROBANK SWIFT: EFGBGRAA  IBAN Αρ. Λογ. GR6502600270000360201163000

Πιθανές ελλείψεις προϊόντων και διαδικασία κράτησης 

Όταν ένα προϊόν είναι σε έλλειψη και πρόκειται να παραληφθεί ξανά, κρατιέται για εσάς Back Order, δηλαδή εξασφαλίζετε το προϊόν στην τιμή που το παραγγείλατε. Αυτό ισχύει αυτόματα για 2 καταλόγους, και φυσικά μπορείτε να το πάρετε μόνο αν το επιθυμείτε.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ UVA και UVB; 

Οι ηλιακές ακτίνες που είναι βλαβερές για την επιδερμίδα και τα μάτια είναι οι αόρατες UVA και UVB, και οι δύο με μήκη κύματος ≤ 400nm

Οι ακτίνες UVB προκαλούν την αρχική βλάβη στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, προκαλώντας τα εγκαύματα. Ωστόσο, οι ακτίνες UVA εισχωρούν βαθύτερα στις δερματικές στοιβάδες της επιδερμίδας και μπορούν να καταστρέψουν τις ίνες του δέρματος βλάπτοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας με μακροπρόθεσμες συνέπειες όπως η πρόωρη γήρανση, οι ρυτίδες και οι κηλίδες.

Η Oriflame διαθέτει μια πλήρη αντηλιακή σειρά, δημιουργημένη χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB. 

Τα προϊόντα μας είναι απόλυτα σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της ΕΕ ως προς τους ΔΠ και την προστασία στις ακτίνες UV καθώς και με τις πληροφορίες που πρέπει να αναγράφονται στις συσκευασίες.

Ποιος Δείκτης Προστασίας είναι επαρκής για τους περισσότερους τύπους επιδερμίδας; 

Στην επιδερμίδα που εκτίθεται στον ήλιο σε καθημερινή βάση πρέπει να γίνεται χρήση ενός προϊόντος ημέρας που να περιέχει Δείκτη Προστασίας (SPF). Ο ΔΠ8 είναι αρκετός για περιορισμένη έκθεση ενώ ο ΔΠ15 αρκεί για μέτρια έκθεση στον ήλιο. Για πιο έντονη έκθεση συνίσταται ΔΠ30. 

Επίσης εκτός από την πλήρη αντηλιακή σειρά, ΟΛΑ τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας της Oriflame παρέχουν προστασία UVA και UVB.

Για περιόδους παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο (πχ διακοπές, παραλία, αθλήματα σε ανοιχτό χώρο), σας συνιστάται χρήση αντηλιακής σειράς προϊόντων που περιλαμβάνει προϊόντα με δείκτη προστασίας έως και 25 και ειδικά προϊόντα για παιδιά. 

Συνήθως, για τους περισσότερους τύπους της επιδερμίδας, ένας δείκτης προστασίας μεταξύ 15 και 25 αρκεί, ενώ για τα παιδιά και για ενήλικες με ευαίσθητες επιδερμίδας γίνεται επιλογή υψηλότερου δείκτη προστασίας.

Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιούνται προϊόντα με δείκτη προστασίας τακτικά και στη συνιστώμενη δόση για έναν ενήλικα (5 - 6 κουταλάκια του γλυκού για όλο το σώμα.) Η έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να αποφεύγεται μεταξύ 11 το πρωί και 4 το μεσημέρι, καθώς η ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο έντονη τις ώρες εκείνες. 

Τα γυαλιά ηλίου της Oriflame ελέγχονται ώστε να εξασφαλίζουν 100% προστασία από τις ακτίνες UV σύμφωνα με την οδηγία EN 1836 : 1997 (280nm - 780nm) και έχουν την πλήρη έγκριση της ΕΕ.

Χρησιμοποιεί η Oriflame επικίνδυνα συστατικά; 

Η Oriflame είναι υπερήφανη για τη Φυσική Σουηδική καταγωγή της. Συνεπώς, για λόγους περιβαλλοντολογικούς, ηθικούς και ασφάλειας, νομικώς αποδεκτά επικίνδυνα συστατικά ΔΕ χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της Oriflame!

Ακόμα, ΔΕ χρησιμοποιείται κανένα συστατικό που είναι ταξινομημένο ως CMR (δηλαδή Καρκινογόνο ή που προκαλεί Μετάλλαξη ή που είναι επικίνδυνο για την Αναπαραγωγή).

Η Oriflame κινείται με συνείδηση ως προς τη χρήση των συστατικών και παρακολουθεί συνεχώς τις επιστημονικές αναφορές και τις ανησυχίες των καταναλωτών. Διακόπτει αμέσως τη χρήση συστατικών που μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία ή να βλάψουν τους καταναλωτές.

Οι πελάτες της Oriflame μπορούν να είναι σίγουροι ότι όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της συμμορφώνονται πλήρως με τους σχετικούς Ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά. 

Έχω αλλεργία στο νικέλιο. Μπορώ να χρησιμοποιώ προϊόντα Oriflame; 

Όλα τα αξεσουάρ και οι συσκευασίες της Oriflame που έχουν σχεδιαστεί για να έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα (συμπεριλαμβανομένων όλων των κοσμημάτων) ελέγχονται κατά την παραγωγή τους για να εξασφαλιστεί η συμμόρφωσή τους με το ΕΝ1811 - η παρατεταμένη επαφή με την επιδερμίδα δεν υπερβαίνει τα 0.5 mg/cm2/εβδομάδα και κατατάσσονται ως «Χωρίς Νικέλιο».

Ένα συστατικό που χρησιμοποιείται στις συνθέσεις από τις μάσκαρα, τα μολύβια ματιών, τα άι-λάινερ και σε μερικές σκιές ματιών και μέικ-απ (black iron oxide - CI 77499) περιέχει μικρό ποσοστό νικελίου. Το υλικό που παράγεται περιέχει το λιγότερο δυνατό νικέλιο, σε ποσοστό λιγότερο από 10 μέρη ανά ένα εκατομμύριο το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο από τις οδηγίες της βιομηχανίας, καθώς και ανώτατης ποιότητας

Ποιος είναι ο χρόνος ζωής των προϊόντων της Oriflame; 

Τα περισσότερα προϊόντα της Oriflame έχουν χρόνο ζωής 36 μήνες (3 χρόνια), με μερικές εξαιρέσεις όπως είναι τα βερνίκια νυχιών που έχουν χρόνο ζωής 30 μήνες (2.5 χρόνια). Η ημερομηνία λήξης όλων των προϊόντων της Oriflame αναγράφεται στη συσκευασία τους και είναι 36 μήνες μετά από την παρασκευή τους.

Απέναντι σε ποιους κανονισμούς δεσμεύεται η Oriflame; 

Είναι εταιρική πολιτική της Oriflame όλα τα συστατικά και οι φόρμουλες παγκοσμίως να  συμμορφώνονται με τις τελευταίες τροποποιήσεις της 76/768/EEC Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας του US FDA.

Διεθνής κανονισμοί εφαρμόζονται στις πρώτες ύλες, στους ελέγχους ασφαλείας, στις σωστές μεθόδους παραγωγής, στην αναγραφή των συστατικών και των άλλων πληροφοριών επάνω στις συσκευασίες, στις επιστροφές προϊόντων και στον έλεγχο του Αρχείου Πληροφοριών των Προϊόντων (PIF) που βρίσκεται στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Τι είναι το σύμβολο «διάρκεια μετά το άνοιγμα»; 

Μια από τις διατάξεις της 7ης τροποποίησης της Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Καλλυντικά ορίζει την προσθήκη του συμβόλου «διάρκεια μετά το άνοιγμα» (PAO) στις συσκευασίες των προϊόντων. 

pao σύμβολο διάρκεια άνοιγμα προιόντος
σύμβολo «διάρκεια μετά
το άνοιγμα»
Η πληροφορία που παρέχεται από το σύμβολο δίνει στον καταναλωτή μια κατευθυντήρια γραμμή για το πόσο καιρό (σε μήνες) μετά το άνοιγμά του παραμένει το προϊόν ασφαλές να χρησιμοποιηθεί.

Ένα προϊόν με ημερομηνία λήξης τον Μάιο του 2017 και ΡΑΟ 12Μ πρέπει να ανοιχτεί το αργότερο τον Μάιο του 2016.

Προϊόντα τα οποία δεν κινδυνεύουν από αλλοίωση λόγω βακτηρίων π.χ. βερνίκι νυχιών, κραγιόν, κολόνιες και σφραγισμένα προϊόντα τα οποία δεν ανοίγονται κατά τη χρήση όπως αερόσολες δεν χρειάζεται να φέρουν αυτή την πληροφορία.

Ποιά είναι η φιλοσοφία των προϊόντων της Oriflame;

Τα προϊόντα της Oriflame έχουν δημιουργηθεί για εσάς. Βρίσκει απίστευτη έμπνευση στα όνειρά σας για την ομορφιά – και θέλει να σας βοηθήσει να τα πραγματοποιήσετε.

Αναπτύσσει προϊόντα με τον δικό της τρόπο. Τα προϊόντα της δημιουργούνται πάντα στη Σουηδία και είναι εμπνευσμένα απο τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Έχει μια καινοτόμο και δημιουργική προσέγγιση κατά την ανάπτυξη των προϊόντων της. 

Χρησιμοποιεί τα καλύτερα της επιστήμης και του σχεδίου και είναι πάντα στο ρυθμό των τελευταίων τάσεων στη μόδα και την ομορφιά. Και ποτέ δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα, την ασφάλεια ή τη σχέση αξίας – τιμής.

Η Φύση έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Oriflame. Είναι μια από τις πρώτες εταιρίες που ανέπτυξε προϊόντα με συστατικά προερχόμενα απευθείας από τη φύση. 

Σήμερα, η φύση και τα συστατικά από τη φύση συνεχίζουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην γκάμα των προϊόντων της.

Η ανάπτυξη σπουδαίων προϊόντων συνεπάγει υπευθυνότητα. Στόχος της είναι να έχει θετική επίδραση στις κοινότητες στις οποίες λειτουργεί. 

Είναι δεσμευμένη στην ελαχιστοποίηση της επίδρασής της στο περιβάλλον. Αγκαλιάζει συστατικά, συνθέσεις αλλά και συστήματα παραγωγής και συσκευασίας που στηρίζονται στην βιωσιμότητα από την αρχή.

Για να δημιουργήσει μία μεγάλη ποικιλία για όλους και για κάθε περίσταση, επικεντρώνεται στη φύση, την επιστήμη, τις τάσεις, την ευημερία και στο λανσάρισμα νέων προϊόντων κάθε μήνα. 

Εν συντομία, αναπτύσσει προϊόντα που προσφέρουν σε όλους την τελευταία λέξη στην ομορφιά. Προϊόντα εμπνευσμένα από τα πολλά όνειρα. 

Αυτό έγινε και η υπόσχεσή της: 
"Τα Όνειρά σας, Η Έμπνευσή μας" (your dreams, our inspiration)

Ποιές είναι οι κατηγορίες των προϊόντων της Oriflame;

Περιποίηση Επιδερμίδας
Για κάθε ηλικία, για κάθε τύπο επιδερμίδας, η Oriflame έχει μια σειρά από καινοτομικά προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας βασισμένα στη σοφία της φύσης και την τελευταία λέξη της επιστήμης. Δημιουργημένα και ελεγμένα από το Κέντρο Έρευνας Περιποίησης Επιδερμίδας στην Ιρλανδία, τα προϊόντα προσφέρουν αποδεδειγμένα αποτελεσματικές λύσεις στις δικές καθημερινές ανάγκες και αυτών της οικογένειάς σας!

Μακιγιάζ
Το μακιγιάζ δεν είναι μόνο χρώματα. Η Oriflame πιστεύει στην ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της κάθε γυναίκας. Το χαρτοφυλάκιό της περιέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων με ενισχυμένες φόρμουλες και μοντέρνες συσκευασίες. Διαθέτει προϊόντα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα, σε κάθε διάθεση και στυλ!

Αρώματα
Η Oriflame προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών αρωμάτων που κυμαίνονται από τα εκλεκτά μέχρι τα πιο οικονομικά. Όλα τα αρώματα δημιουργούνται στη Γαλλία, την καρδιά της αρωματοποιίας, διασφαλίζοντας έτσι ανώτερη ποιότητα, καινοτομία και απόδοση!

Περιποίηση Σώματος
Στα υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης σώματος θα βρείτε εκείνα που απαντούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είναι βασισμένα σε ή εμπνευσμένα από φυσικά συστατικά, για να σας κάνουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καθαροί, αναζωογονημένοι, γεμάτοι υγεία, ξεκούραστοι και με τα αποτελέσματα που αποφέρουν...γεμάτοι αυτοπεποίθηση!

Φροντίδα Μαλλιών
Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά είτε κοντά, λεπτά ή πλούσια, βαμμένα ή φυσικά, με ανάγκες από θεραπεία, έχει τα προϊόντα που θα τα αναδείξουν. Τα σαμπουάν, τα μαλακτικά, οι μάσκες μαλλιών και τα προϊόντα χτενίσματος και θεραπείας θα σας χαρίσουν υγιή και πανέμορφα μαλλιά, προσφέροντας παράλληλα προστασία!

Αξεσουάρ
Από βούρτσες μαλλιών μέχρι τσάντες, γυαλιά ηλίου και σανδάλια, οδοντόβουρτσες, αρκουδάκια, νεσεσέρ και σετ μανικιούρ, παρεό και κασκόλ, κεριά και χτένες, ζώνες, σετ πεντικιούρ, πετσέτες, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, εποχιακά δώρα, η Oriflame τα έχει όλα και πολλά, πολλά περισσότερα!

Wellness
Η ομορφιά δε φαίνεται μόνο στην επιδερμίδα μας, προέρχεται εκ των έσω.  

Τα Wellness (ενεργειακά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής, πολυβιταμίνες, προϊόντα διαχείρισης και απώλειας βάρους) από την Oriflame έχουν σχεδιαστεί με προσοχή, σε συνεργασία με Σουηδούς επιστήμονες, κορυφαίους γιατρούς και διατροφολόγους για να σας προσφέρουν καινοτομικά, ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία θα προστατέψουν τη φυσική ομορφιά της επιδερμίδας σας, σωστή λειτουργία του οργανισμού σας, την υγεία του μυαλού σας, θα διασφαλίσουν μια σωστή διαχείριση απώλειας - διατήρησης βάρους και θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε υψηλές αποδόσεις στην έντονη και απαιτητική καθημερινότητα της ζωής σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]