ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

How to: 7 λάθη που προκαλούν ακμή

How to 7 λάθη που προκαλούν ακμή
How to: 7 λάθη που προκαλούν ακμή
Η επιρρεπής στην ακμή επιδερμίδα δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των νέων. Στην πραγματικότητα επηρεάζει πολλούς ακόμα και στα 30 και τα 40 αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες! Διαβάστε για τα 7 πιο συχνά λάθη που δυσχεραίνουν την επιδερμίδα σας, αλλά και πως θα απαλλαχτείτε από την ακμή!

  • Ξηρή επιδερμίδα

Είναι μια συχνή παρανόηση ότι η επιρρεπής στην ακμή επιδερμίδα είναι και βρώμικη επιδερμίδα. Δεν είναι. Όμως ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση της ακμής είναι η υπερβολική παραγωγή σμήγματος που μπορεί να φράξει τους πόρους και να τους μολύνει. Λόγω της λιπαρής όψης της επιδερμίδας, η πρόκληση να την καθαρίσουμε πολύ και να χρησιμοποιήσουμε προϊόντα που την ξηραίνουν είναι μεγάλη. Αυτό όμως θα προκαλέσει παραπάνω παραγωγή σμήγματος. Η λύση είναι η χρήση ενός ήπιου, χωρίς αλκοόλ καθαριστικού και μίας ανάλαφρης ενυδατικής κρέμας κάθε ημέρα.

  • Καθαρισμός πριν τον ύπνο

Η κούραση δεν είναι δικαιολογία για να μην καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας πριν από τον ύπνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα παράγει σμήγμα και συγκεντρώνει ρύπους που εγκαθίστανται στην επιφάνειά της. Εάν παραμείνουν εκεί προκαλούν βακτήρια και σπυράκια. Σιγουρευτείτε ότι έχετε απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και βρωμιάς που έχει επέλθει από το περιβάλλον γύρω σας πριν τον ύπνο, με ένα καθαριστικό και μία τονωτική λοσιόν.

Σύστημα Καθαρισμού Προσώπου SkinPro

Κωδικός: 27740
  • Απολέπιση

Η απολέπιση είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Εάν δεν απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα, παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας φράσσοντας τους πόρους και δημιουργώντας μαύρα στίγματα και σπυράκια. Ένα απαλό απολεπιστικό βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων όπως επίσης και η χρήση μίας συσκευής καθαρισμού όπως η SkinPro.







  • Κατανάλωση Γαλακτοκομικών

Για μερικούς ανθρώπους η κατανάλωση γαλακτοκομικών είναι ο κύριος υπαίτιος για τη δημιουργία κυστών στο σαγόνι. Αν και η σχέση μεταξύ γαλακτοκομικών και ακμής δεν έχει αποδειχθεί πλήρως, αξίζει να αποφύγετε την κατανάλωσή τους για μερικές εβδομάδες και να δείτε ένα θα υπάρξει βελτίωση.

" Όσο προκλητικό και αν είναι, αποφύγετε να σπάτε τα σπυράκια! Με το να τα σπάτε επιβραδύνετε τη διαδικασία ανάρρωσης "

  • Η χρήση νεανικών προϊόντων

Πολλά από τα προϊόντα που στοχεύουν στην εφηβική ακμή δεν είναι ήπια, ξηραίνουν την επιδερμίδα και είναι ακατάλληλα για πιο ώριμες επιδερμίδες. Όσο πιο αφυδατωμένη είναι η επιδερμίδα σας, τόσο περισσότερο σμήγμα παράγει που προκαλεί σπυράκια. Επιλέξτε προϊόντα που ταιριάζουν στην ηλικία και την επιδερμίδα σας, που είναι μη-λιπαρά και περιέχουν αντιοξειδωτικά. Προϊόντα που περιέχουν σαλικυλικό οξύ, όπως η Θεραπεία Αποκατάστασης Νύχτας Diamond Cellular βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων που προκαλούν ακμή.

Θεραπεία
Αποκατάστασης Νύχτας
Diamond Cellular
με σκόνη από διαμάντι
Κωδικός: 18437
  • Πειράζετε την επιδερμίδα σας

Ο οργανισμός σας είναι σχεδιασμένος να καταπολεμά τις μολύνσεις οπότε όσο προκλητικό και αν είναι, μην σπάτε τα σπυράκια! Όταν σπάτε τα σπυράκια επιβραδύνετε τη διαδικασία ανάρρωσης και κάνετε τα βακτήρια να εισχωρούν βαθύτερα στην επιδερμίδα. Επιπλέον, αυξάνετε τις πιθανότητες μόλυνσης και εξάπλωσης (πολλαπλασιαμού) του προβλήματος

  • Δεν αλλάζετε συχνά σεντόνια και πετσέτες

Τα βακτήρια και η λιπαρότητα από το περιβάλλον, τα μαλλιά, την επιδερμίδα και τον ιδρώτα παραμένουν στο μαξιλάρι και τα σεντόνια σας και μεταφέρονται ξανά στην επιδερμίδα σας. Χρησιμοποιήστε μαξιλαροθήκες από φυσικό υλικό (όχι συνθετικά) και γυρίστε πλευρά στο μαξιλάρι σας κάθε βράδυ. Ιδανικά, αλλάζετε μαξιλαροθήκη κάθε δύο ημέρες. Πετσέτες κάθε 3 ημέρες, και αν το πρόβλημα ακμής δεν είναι στα αρχικά του στάδια και το πρόβλημα υπάρχει καιρό, επιβάλλεται η πετσέτα να αλλάζεται καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]