ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Συμβουλή ειδικού: Aπαντάμε τις πιο συχνές ερωτήσεις για την ανδρική περιποίηση

Λευκός άνδρας ημιγυμνος χαμογελά και πιάνει τα μαλλιά του - Συμβουλή ειδικού Aπαντάμε τις πιο συχνές ερωτήσεις για την ανδρική περιποίηση
Συμβουλή ειδικού: Aπαντάμε τις πιο συχνές ερωτήσεις για την ανδρική περιποίηση
Editor της Oriflame Kirill Kutalov ειδικός στην ανδρική περιποίηση ασπρόμαυρη φωτογραφια
Editor της Oriflame
Kirill Kutalov ειδικός
στην ανδρική περιποίηση 
 Ο Editor της Oriflame Kirill Kutalov είναι ειδικός στην ανδρική περιποίηση οπότε του ζητήσαμε να μας δώσει απαντήσεις στα πιο συχνά ανδρικά ερωτήματα.

Τι μπορώ να κάνω για την πιτυρίδα;

Η πιτυρίδα είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εύκολο να λυθεί με την κατάλληλη φροντίδα. Πάνω από όλα χρειάζεστε το σωστό σαμπουάν. Το τριχωτό της κεφαλής των ανδρών παράγει 50% περισσότερη λιπαρότητα από των γυναικών και για αυτό πρέπει να αποφεύγετε τα unisex προϊόντα ή το αγαπημένο σαμπουάν της συντρόφου σας. Τα ανδρικά σαμπουάν καθαρίζουν το τριχωτό της κεφαλής καλύτερα και απομακρύνουν την περιττή λιπαρότητα που μπορεί να προκαλέσει πιτυρίδα.

Επιπλέον, αποφύγετε να λούζεστε με πολύ ζεστό νερό και έντονες κινήσεις καθώς αυτό προκαλεί περαιτέρω ερεθισμούς. Μην το παρακάνετε με τα προϊόντα styling και αποφύγετε τα προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ.

Τα μαλλιά μου αραιώνουν. Πως μπορώ να το σταματήσω;

Είναι καλό να γνωρίζετε το εξής: 40% των αντρών πάνω από τα 35 αντιμετωπίζουν αραίωση των μαλλιών τους. Εάν θέλετε να σταματήσετε τη διαδικασία, ακολουθήστε μερικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν. Πρώτα, χρειάζεστε τα κατάλληλα προϊόντα. Κανένα σαμπουάν δε θα επιταχύνει την ανάπτυξη της τρίχας όμως υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να δώσουν την εντύπωση πυκνών μαλλιών. Μην κάνετε κατάχρηση των προϊόντων styling – ένα απλό στέγνωμα αρκεί.
Λευκός νεαρός ξανθός άνδρας πιάνει τα μαλλιά του και μαύρος νέος άνδρας εξετάζει το δέρμα του προσώπου του
Αραίωση μαλλιών και περιποίηση επιδερμίδας
Πως μπορώ να απαλλαγώ από τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους;

Οι μαύροι κύκλοι είναι συνήθως κληρονομική και στην περίπτωση αυτή δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Όμως παράγοντες όπως το αλκοόλ, οι αλλεργίες, η διατροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και η υγρασία μπορούν να επηρεάσουν τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια σας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι ευαίσθητη και επιρρεπής στη φθορά οπότε να χρησιμοποιείτε προϊόντα ειδικά για την περιοχή. Εκτός από τη χρήση μίας κρέμας ματιών, η καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο καλός ύπνος – επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ.

Πως μπορώ να αποφύγω τις τρίχες που αναπτύσσονται εσωτερικά μετά το ξύρισμα;

Οι περισσότερο άντρες υποφέρουν από αυτό όμως εκείνοι με κατσαρά μαλλιά είναι πιο επιρρεπείς στο πρόβλημα. Προλάβετε τις γυρισμένες τρίχες με ένα προϊόν απολέπισης που καθαρίζει τους πόρους και αποτρέπει τους θύλακες τις τρίχας από το να φράσσουν με νεκρά κύτταρα. Οι καθαροί θύλακες έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη της τρίχας προς τη σωστή κατεύθυνση. Η καλύτερη λύση είναι μία συσκευή καθαρισμού, ιδιαίτερα εάν έχετε γένια.

Πως μπορώ να προλάβω τις ρυτίδες;

Αυτό ξεκινά από την περιποίηση της επιδερμίδας: ενυδατώστε την επιδερμίδα σας καθώς η ξηρή επιδερμίδα είναι επιρρεπής στην πρόωρη γήρανση. Όμως η επιδερμίδα έχει τρεις πραγματικούς εχθρούς: τις ακτίνες του ήλιου, το κάπνισμα και τη ζάχαρη. Χρησιμοποιήστε λοιπόν προϊόντα με SPF, σταματήστε το κάπνισμα και αποφύγετε τα γλυκά

Ανδρικό Άρωμα Rival EdT Oriflame
Ανδρικό Άρωμα Rival EdT
Που πρέπει να εφαρμόζω το άρωμά μου;

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα ότι το καταλληλότερο σημείο για το άρωμα είναι τα σημεία με παλμό και πίσω από τα αυτιά. Αυτό είναι λάθος: η θερμοκρασία του σώματός σας είναι ελαφρά υψηλότερη σε αυτά τα σημεία που έχει ως αποτέλεσμα να εξατμίζεται πιο γρήγορα το άρωμά σας.

Εφαρμόστε το λοιπόν στο επάνω μέρος του θώρακά σας (ακριβώς κάτω από τις κλείδες) – έτσι θα κλειδώσετε το άρωμα ανάμεσα στην επιδερμίδα και το πουκάμισό σας και θα αναδεύεται καθώς κινήστε. Μπορείτε επίσης να εφαρμόστε το άρωμά σας και στην πάπια στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]