ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

Ομορφιά: Αυτό που Θέλουν και χρειάζονται οι άντρες


Άνδρας με μούσι και μουστάκι στον καθρεπτη περιποιείται το πρόσωπό του - Ομορφιά Αυτό που Θέλουν και χρειάζονται οι άντρες
Ομορφιά: Αυτό που Θέλουν και χρειάζονται οι άντρες
Αυτό που Θέλουν και χρειάζονται οι άντρες

Η ημέρα σήμερα είναι αφιερωμένη στους αγαπημένους μας μπαμπάδες. Κουβαλάνε το μεγαλύτερο φορτίο στην οικογένεια και φροντίζουν για εμάς όλο το χρόνο για να μην μας λείψει τίποτα, έτσι είπαμε να τους φροντίσουμε λίγο και εμείς με μερικές συμβουλές και προϊόντα που θα κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο ξεκούραστη, πιο όμορφη και πιο ευχάριστη

Οι ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας είναι διαφορετικές από της γυναικείας. Εκτός της τριχοφυΐας του προσώπου, οι άντρες παράγουν περισσότερο κολλαγόνο και έχουν πιο παχιά και ανθεκτική επιδερμίδα από τις γυναίκες. Σας προτείνουμε μία απλή ρουτίνα περιποίησης της ανδρικής επιδερμίδας που σίγουρα είναι αυτό που χρειάζεστε!

26685  Ecollagen Wrinkle Correcting  Day Cream SPF 15
Ενυδάτωση

Η ατμοσφαιρική ρύπανση, είτε σε εσωτερικούς είστε σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να αφυδατώσει την ανδρική επιδερμίδα και να την κάνει θαμπή. Επιλέξτε μία ενυδατική κρέμα που απορροφάται άμεσα. Ακόμα και οι πιο πολυάσχολοι άνδρες μπορούν να βρουν λίγα λεπτά για την περιποίηση της επιδερμίδας τους.

Σας προτείνουμε:
26685 Ecollagen Wrinkle Correcting Day Cream SPF15

Oriflame 30150 Facial Scrub "Aloe Vera" Love Nature
Απολέπιση

Η απολέπιση είναι παιχνιδάκι και δεν θα πρέπει να τρομάζει κανέναν άντρα. Με την εύκολη εφαρμογή δυο φορές την εβδομάδα είναι μία απλή προσθήκη στη ρουτίνα περιποίησης και μπορεί να γίνει στο ντους. Θυμηθείτε να κάνετε μασάζ με το προϊόν σε βρεγμένη επιδερμίδα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους.

Σας προτείνουμε:

23744 Essentials Daily Scrub Cleanse
30150 Facial Scrub "Aloe Vera" Love Nature

Oriflame 23381 Anti-Dark Circle Treatment Bioclinic
Μαύροι κύκλοι

Μαύροι κύκλοι, ρυτίδες στα μάτια, πρηξιματάκια. Και οι άνδρες τα αντιμετωπίζουν όμως έχουμε τη λύση: Επιλέξτε μία ειδική κρέμα ματιών και εφαρμόστε τη με το δάχτυλό σας. Για μία επιπλέον αίσθηση δροσιάς, διατηρήστε το προϊόν στο ψυγείο.

Σας προτείνουμε:

16686 North for Men Triple Action Eye Balm
24882 Day Cream Concentrate, evens skin tone, c SPF 45 "Bioclinic"23381 Anti-Dark Circle Treatment Bioclinic

Δείκτης προστασίας SPF

Εάν περνάτε αρκετό χρόνο σε εξωτερικούς χώρους τότε είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο. Δυστυχώς οι περισσότεροι άντρες ξεχνάνε να χρησιμοποιήσουν αντηλιακό όμως είναι απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό προσώπου και φροντίστε και τα ευαίσθητα σημεία με ένα προστατευτικό lip balm.

Σας προτείνουμε:

23378 Sun Zone UV Protector Face and Exposed Areas SPF 50 Hig
24882 Day Cream Concentrate, evens skin tone, c SPF 45 "Bioclinic"

14652  North For Men - Sensitive Skin Shaving Foam
Σωστό ξύρισμα

Το ξύρισμα μπορεί να οδηγήσει σε εξανθήματα και ερεθισμούς οπότε είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε αφρό ξυρίσματος και ένα καταπραϋντικό προϊόν για μετά το ξύρισμα. Ένα μυστικό είναι όταν ξυρίζεστε να κρατάτε το ξυραφάκι σε γωνία 45 μοιρών, με κινήσεις προς τη φορά της τρίχας!

Σας προτείνουμε:

14652  North For Men - Sensitive Skin Shaving Foam

Ώριμη επιδερμίδα

Oriflame 16687  North for Men Total Age Control Cream
Πολλοί άντρες δεν αισθάνονται άνετα με το γεγονός ότι μεγαλώνουν. Σε γενικές γραμμές, τα αντιγηραντικά προϊόντα μπορούν να χωριστούν σε δυο κατηγορίες: στην πρόληψη και τη θεραπεία. Το προϊόντα πρόληψης είναι ιδανικά για τους περισσότερους άντρες από την ηλικία των 25 και μετά. Ανάλογα με τις ανάγκες σας όμως μπορείτε να προτιμήσετε ένα προϊόν θεραπείας που μπορεί να περιέχει ρετινόλη, αντιοξειδωτικά ή και ενισχυτικά του κολλαγόνου.

Σας προτείνουμε:

16687  North for Men Total Age Control Cream


Oriflame 22793 Wellness Pack για ΆνδρεςΔιατροφή

Η μέρα σας απαιτητική, γεμάτη άγχος, μυαλό γεμάτο έννοιες και χρόνος εκτός από την εργασίας σας μηδέν. Αφήστε το γρήγορο έτοιμο φαγητό που σας δίνει ικανοποίηση μόνο προσωρινά, ενώ παράλληλα κάνει κακό στον οργανισμό, τη διάθεση και , τη συγκέντρωση και βέβαια στην ενέργειά σας. Κάντε υγιεινές επιλογές με ένα σωστό πρωινό πριν τη δουλειά, με σνακ που θα έχετε πάρει από το σπίτι με αγνά φυσικά υλικά σε αυτή, αγκαλιάστε τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής για να είστε πάντα  σε θέση να προσφέρετε στους αγαπημένους σας, αλλά και γεμάτοι ενέργεια για να τους χαρείτε στις μικρές γλυκές στιγμές της καθημερινότητάς τους Κόψτε τις λιγούρες και επιθυμίες για γλυκά με τη σειρά Wellness by Oriflame! Όλοι έχουμε την ανάγκη να περνούμε ώρες μαζί με τον μπαμπά μας και σας θέλουμε στην καλύτερη φυσική σας κατάσταση!

Σας προτείνουμε:
Κωδικός: 22793 Wellness Pack για Άνδρες

Δείτε τα   και υπολογίστε 23% έκπτωση από τις τιμές που βλέπετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]