ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

How to/Ομορφιά: Καταρρίπτουμε 9 μύθους σχετικά με την ομορφιά!


Νεαρή γυναίκα με γκλάμουρ φόρεμα πινέλο και καθρέπτη βάφεται How to Καταρρίπτουμε 9 μύθους ομορφιάς
How to/Ομορφιά: Καταρρίπτουμε 9 μύθους σχετικά με την ομορφιά!
Η ομορφιά είναι γεμάτη από ιστορίες των παλιών. Υπάρχει βέβαια κάποια δόση αλήθειας σε αυτές τις ιστορίες. Εμείς παίρνουμε μερικούς από τους πιο συζητημένους μύθους ομορφιάς και βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους.

1. Στο λιπαρό δέρμα δεν χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν έλαια

Λάθος. Τα άτομα με λιπαρό δέρμα τείνουν να επιλέγουν προϊόντα επιθετικά για να αφαιρέσουν το λίπος - αυτό είναι μια κακή ιδέα. Έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα σας να παράγει περισσότερο λίπος και τις περισσότερες φορές οδηγεί στη δημιουργία σπυριών. Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζετε είναι πως πρέπει να χρησιμοποιείτε το σωστό λάδι για λιπαρά δέρματα.

2. Τα σημάδια της ηλικίας είναι αναπόφευκτα

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν "σημάδια ηλικίας" (ρυτίδες). Τα γονίδια, οι ορμονικές αλλαγές, η έκθεση στον ήλιο και ναι, ακόμα και η ηλικία. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αποτρέψετε το σχηματισμό τους είναι να προστατεύσετε καθημερινά το δέρμα σας με προϊόντα που έχουν SPF (δείκτη προστασίας) και χρησιμοποιείτε προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματός σας προσφέροντας ενυδάτωση καθημερινά.
δύο Γυναίκες με λευκές πετσέτες καθαρίζουν περιποιούνται το πρόσωπο How to Καταρρίπτουμε 9 μύθους ομορφιάς
Περιποίηση και ενυδάτωση με σωστά προϊόντα βάση των αναγκών της επιδερμίδας μας
How to/Ομορφιά: Καταρρίπτουμε 9 μύθους σχετικά με την ομορφιά
3. Τα ακριβά προϊόντα είναι και τα καλύτερα

Η αλήθεια είναι η εξής: αν ένα προϊόν έχει αποδειχθεί πως έχει αποτελεσματικά συστατικά, τότε είναι ένα καλό προϊόν, ανεξαρτήτου τιμής. Ορισμένα προϊόντα είναι ακριβά όσον αφορά την παραγωγή τους, έτσι και η τιμή είναι υψηλότερη - Ας πάρουμε για παράδειγμα τα προϊόντα Fairtrade που πληρώνουν μια δίκαιη τιμή για τους εργαζόμενους, καθιστώντας έτσι πιο ακριβά από τα προϊόντα που δεν ανήκουν στην οικογένεια της Fairtrade. Τα προϊόντα αυτά είναι καλύτερα; Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό για εσάς και μακροπρόθεσμα! Αξίζουν τα λεφτά τους; Εμείς λέμε ναι!

4. Όταν κουρεύετε τα μαλλιά σας αναπτύσσονται ταχύτερα

Χμμ ... όχι. Τα μαλλιά σας μεγαλώνουν από τη ρίζα και όχι από τα άκρα. Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά έχουν την τάση να χωρίζουν στα άκρα (ψαλίδα) και στη συνέχεια να προχωρήσει προς τα πάνω. Έτσι αν κόψετε τα μαλλιά σας θα αναπνεύσουν και θα είναι υγιέστερα, αλλά δεν θα συνεχίσουν να μακραίνουν γρηγορότερα

5. Όταν ένα προϊόν σου δημιουργεί αίσθημα κάψας μετά την εφαρμογή κάνει καλό

Ωχ, όχι! Αν το δέρμα σας αισθάνεται κάψιμο τότε αυτό δείχνει ότι το δέρμα σας είναι ερεθισμένο - αφαιρέστε αμέσως το προϊόν. Πριν τη χρήση οποιουδήποτε προϊόντος πρέπει να έχει προέλθει ο καθαρισμός (το πλύσιμο)

6. Πρέπει να επιλέγετε προϊόντα για το δέρμα βάση της ηλικίας σας

Σφάλμα! Πρέπει να επιλέξετε τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας με βάση τις ανάγκες του δέρματός σας. Οι γυναίκες από διαφορετικά υπόβαθρα βιώνουν διαφορετικά σημάδια της γήρανσης σε διαφορετικές ηλικίες. Πλέον, ο τύπος του δέρματός σας θα καθορίσει ποια προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για καλύτερα αποτελέσματα - ένα άτομο 20 χρονών με λιπαρό δέρμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τα ίδια προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας με ένα 20 χρονών που έχει ξηρό δέρμα. Έτσι, επιλέγετε τα προϊόντα με βάση τις ανάγκες του δέρματός σας, όχι της ηλικία σας.

Κανάτα Ποτήρι με νερό How to Καταρρίπτουμε 9 μύθους ομορφιάς
How to/Ομορφιά: Καταρρίπτουμε 9 μύθους σχετικά με την ομορφιά - Νερό και επιδερμίδα
7. Το πόσιμο νερό βοηθά να το ξηρό δέρμα

Είναι αλήθεια ότι το νερό είναι καλό για την υγεία του δέρματός σας (και γενικότερα), αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια ότι το πόσιμο νερό θα ενυδατώσει το δέρμα σας,  ιδιαίτερα αν είστε πολύ αφυδατωμένοι. Το σώμα μας παίρνει την υγρασία που χρειάζεται στο δέρμα μας και από το μπάνιο μας (επίσης παίρνει οξυγόνο κατά αυτό τον τρόπο - σημαντικό για την νεανική του όψη), αλλά στη μέρες μας μια ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας, ένα γαλάκτωμα σώματος είναι απαραίτητα, η συμπληρωματική χρήση 1 λαδιού βοηθά ακόμα περισσότερο και τα σερουμ ή κάψουλες δίνουν τη μάξιμουμ θρέψη σε αυτό.

8. Τα make-up και foundations τα δοκιμάζουμε στον καρπό - στο χέρι σας

Το χρώμα του χεριού σας είναι ελαφρά διαφορετικό από του προσώπου σας. Για αυτό και το πιο σωστό σημείο δοκιμής για την απόχρωση που πρέπει να διαλέξετε είναι στο κόκκαλο του σαγονιού σας στο πλάι.

9. Μπορείτε να μειώσετε τους πόρους σας

Όχι - συγγνώμη! Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι ένα καλό καθάρισμα. Η βρωμιά στους πόρους τους κάνει να φαίνονται μεγαλύτεροι. Χρησιμοποιούμε καθαριστικό και τονωτική λοσιόν. Ο καθαρισμός με μια συσκευή για αυτή τη δουλειά, δίνει καλύτερα αποτελέσματα και κάνει τους πόρους σας λιγότερο ορατούς

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]