ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

How To:9 Συμβουλές για καλύτερα μαλλιά το καλοκαίρι

How To:¨9 Συμβουλές για καλύτερα μαλλιά το καλοκαίρι
How To:¨9 Συμβουλές για καλύτερα μαλλιά το καλοκαίρι

Το Καλοκαίρι είναι επισήμως εδώ. Όσο όμως και εάν αγαπάμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις χαλαρές ημέρες δίπλα στην πισίνα, κανένα από αυτά δεν κάνει καλό στα μαλλιά μας. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για να έχετε υγιή, λαμπερά μαλλιά κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!
  1. ΜΑΣΚΑ - Τα αφυδατωμένα μαλλιά δεν είναι όμορφα, όμως το καλοκαίρι είναι δύσκολο να τα αποφύγουμε. Χρησιμοποιήστε μια πλούσια και έντονα θρεπτική θεραπεία για να τα προστατέψετε, να τα θεραπεύσετε και να προλάβετε την ψαλίδα.
  2. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ UV - Η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο αφυδατώνει και αποδυναμώνει τα μαλλιά όμως ένα καπέλο ή ένα μαντήλι θα τα προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου.
  3. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - Ο ζεστός και υγρός καιρός μπορεί να φριζάρει και να αγριέψει τα μαλλιά όμως λίγο έλαιο Argan ή καρύδας στις άκρες τους θα τα ενυδατώσει αμέσως. Να έχετε ένα μπουκαλάκι στην τσάντα σας για επείγουσες επιδιορθώσεις!
  4. ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ - Πριν βουτήξετε στην πισίνα ή τη θάλασσα, βρέξτε τα μαλλιά σας με φρέσκο νερό. Εάν βουτήξετε με στεγνά μαλλιά θα απορροφήσουν το χλώριο ή το αλάτι αμέσως - εάν βουτήξετε με βρεγμένα, αυτό δε θα γίνει.
    How To:¨9 Συμβουλές για καλύτερα μαλλιά το καλοκαίρι
  5. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΠΙ - Τα μαλλιά είναι πιο αδύναμα όταν είναι βρεγμένα. Μετά το κολύμπι και εάν στεγνώσουν είναι σχεδόν αδύνατο να τα ξεμπλέξετε. Εάν δοκιμάσετε να χτενίσετε τους κόμπους θα καταλήξετε με σπασμένα μαλλιά και απώλεια τριχών. Κρατήστε στην τσάντα θαλάσσης μια χτένα με αραιά δόντια και μια μαλακτική κρέμα που δε χρειάζεται ξέβγαλμα και χρησιμοποιήστε τα μόλις βγείτε από το νερό!
  6. ΞΕΒΓΑΛΜΑ - Το θαλασσινό νερό και το χλώριο αφυδατώνουν και φθείρουν τα μαλλιά σας. Μετά από κάθε βουτιά, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με φρέσκο νερό και έπειτα εφαρμόστε μια μαλακτική κρέμα που δε χρειάζεται ξέβγαλμα.
  7. ΛΟΥΣΙΜΟ - Έπειτα από μια ημέρα στην πισίνα τα μαλλιά σας θα χρειαστούν επιπλέον αγάπη. Λουστείτε με ένα σαμπουάν αποκατάστασης που θα απομακρύνει ότι χημικά έχουν μείνει στα μαλλιά σας. Ολοκληρώστε με μια μαλακτική κρέμα για αποκατάσταση και ενυδάτωση.
  8. STYLING ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΔΑ - Το φυσικό στέγνωμα των μαλλιών είναι αδιαμφισβήτητα καλύτερο – ιδιαίτερα εάν έχετε περάσει την ημέρα στον ήλιο. Εάν όμως δεν μπορείτε χωρίς τα εργαλεία styling, σιγουρευτείτε ότι τα έχετε σε μέτρια προς δροσερή θερμοκρασία και χρησιμοποιείτε πάντα ένα σπρέι προστασίας από τη θερμότητα.
  9. ΒΑΨΙΜΟ - Μειώστε τη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Εάν θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας, προτιμήστε να το κάνετε τουλάχιστον ένα μήνα πριν την έκθεση στον ήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]