ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

[ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

[ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ][slideshow]

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

[ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ][slideshow]

ΜΕΛΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

BEST DEALS

[BEST DEAL][grids]

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][grids]

How to: Πως να μυρίζετε όμορφα κάθε μέρα όλη μέρα

How to: Πως να μυρίζετε όμορφα κάθε μέρα όλη μέρα
How to: Πως να μυρίζετε όμορφα κάθε μέρα όλη μέρα

Η μυρωδιά μας έχει να κάνει τόσο με την υγιεινή, τη διατροφή και τις συνήθειες όσο με την επιλογή του αρώματός μας. Έχουμε 8 συμβουλές για να παραμείνετε φρέσκια όλη μέρα.


  • Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ 

Η καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα διατηρεί το άρωμα περισσότερο από την ξηρή. Οπότε, μετά το ντους, όταν οι πόροι σας είναι ανοιχτοί, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα σώματος και έπειτα το αγαπημένο σας άρωμα.


  • ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ "ΟΧΙ"

Η διατροφή σας επηρεάζει τη φυσική σας μυρωδιά και το πώς αντιδρά το άρωμά σας με την επιδερμίδα σας. Μερικές τροφές και μπαχαρικά έχουν την τάση να μυρίζουν εντονότερα από άλλα, ενώ μια διατροφή πλούσια σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, και πολύ νερό, προκαλεί πιο ανάλαφρες μυρωδιές. Το αλκοόλ παραμένει στην επιδερμίδα σας για αρκετό καιρό, οπότε εάν θέλετε να μυρίζετε όμορφα αύριο, αποφύγετε τα αποψινά ποτά.


  • ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ

Κάθε μια από τις τρίχες σας είναι συνδεδεμένη σε ένα σμηγματογόνο αδένα που παράγει έλαιο. Όσο πιο λιπαρά είναι τα μαλλιά σας, τόσο πιο πιθανό είναι να απορροφήσουν μυρωδιές καπνού ή μαγειρέματος. Το τακτικό λούσιμο και η εφαρμογή μαλακτικού από τη μέση της τρίχας προς τις άκρες θα διατηρήσει ευωδιαστά τα μαλλιά σας. Και ακριβώς επειδή τα μαλλιά κρατάνε τις μυρωδιές τόσο καλά, είναι το τέλειο σημείο για να ψεκάσετε το άρωμά σας.

How to: Πως να μυρίζετε όμορφα κάθε μέρα όλη μέρα

  • ΕΥΑΙΣΘΗΤH ΠΕΡΙΟΧH

Οι ευαίσθητες περιοχές του σώματός σας πρέπει να πλένονται με προϊόντα με ισορροπημένο pH για να αποφευχθεί η ανάπτυξη βακτηρίων που μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες οσμές και μολύνσεις. Τα Feminelle είναι δερματολογικά και γυναικολογικά ελεγμένα και μπορούν να χρησιμοποιούνται καθημερινά ώστε να παραμένετε φρέσκια και γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη μέρα.


  • ΤΟ ΣΤΥΛ ΣΑΣ

Το πλύσιμο των ρούχων με τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού, η αποθήκευσή τους μακριά από υγρασία και μυρωδιές από την κουζίνα, και ο τακτικός καθαρισμός του πλυντηρίου βοηθούν στο να μυρίζουν καθαριότητα τα ρούχα σας. Βάλτε αρωματικά πακετάκια στα συρτάρια σας που απορροφούν τις μυρωδιές και διαχέουν το άρωμά τους στα ρούχα σας. Για επιπλέον φρεσκάδα, ψεκάστε λίγο άρωμα στα ρούχα σας αλλά ποτέ σε δερμάτινα, μεταξωτά και άλλα ευαίσθητα υφάσματα που λεκιάζουν εύκολα.


  • ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΑ 

Εάν δεν πλένετε τα δόντια σας και δε χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα καθημερινά, κομμάτια τροφής μένουν στο στόμα σας και αναπτύσσουν βακτήρια που προκαλούν άσχημη αναπνοή. Οι έντονες τροφές και τα μπαχαρικά είναι επίσης ένας παράγοντας καθώς απορροφούνται στο αίμα και μεταφέρονται στους πνεύμονες από όπου εξωθούνται ως ανάσα – η μυρωδιά περνάει μόνο αφότου η τροφή έχει φύγει από τον οργανισμό σας. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό – τα ξηρά στόματα έχουν την τάση να μυρίζουν άσχημα.

  • ΠΕΡΠΑΤΗΣΤΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ 

Τα βακτήρια στην επιδερμίδα σας διασπώνται με τον ιδρώτα καθώς αυτός απελευθερώνεται από τους πόρους στα πόδια σας και μπορεί να μυρίζουν άσχημα. Είναι φυσιολογικό αλλά καθόλου ωραίο. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα φορώντας βαμβακερές κάλτσες και εναλλάσσοντας πάνινα και δερμάτινα παπούτσια καθημερινά. Η σειρά Feet Up είναι απ τις πιο δημοφιλής σειρές που περιλαμβάνει αντιιδρωτικό αποσμητικό ποδιών και κρέμα, καθώς και προϊόντα που απομακρύνουν την τραχιά επιδερμίδα που είναι επιρρεπής στις δυσάρεστες οσμές.


  • Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ

Ένα eau de parfum έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε έλαια που το κάνουν να διαρκεί περισσότερο από τα eau de toilettes. Η καλύτερη συμβουλή είναι να το εφαρμόζετε στα σημεία του σφυγμού σας και να το αφήνετε να στεγνώνει φυσικά – το να τρίβετε τους καρπούς σας μεταξύ τους κάνει τη μυρωδιά να εξατμίζεται ταχύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

"Γράψε για να γίνεις αντιληπτός, μίλα για να ακουστείς, διάβασε για να ωριμάσεις !"

HOW TO

[How to][stack]

DIY

[DIY (Do It Yourself)][btop]